FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

04.02.2007 00:35

Eto'o, en boca de tots

Samuel Eto'o era el jugador més buscat. La seva reaparició, quatre mesos després de caure lesionat, ha estat la notícia de la jornada i per això tots, periodistes i companys, parlaven del camerunès després del partit.


El davanter centre del FC Barcelona ha manifestat que ha sentit "una gran alegria" i ha explicat quines han estat les seves sensacions el dia del seu retorn. El '9' blaugrana ha jugat nou minuts en el seu retorn al futbol: "M'he trobat molt bé. No he tingut temps per pensar, només volia entrar. No he tingut por, de fet si la tens és quan més opcions tens de tornar-te a lesionar."

Eto'o, a més, ha fet especial èmfasi en com ha vist als seus companys: "Estic molt content amb el rendiment de l'equip. Em quedo amb l'actitud que hem tingut. Feia uns quants partits que no la teníem i avui he vist el Barça que a tots ens ha fet somiar." Finalment, el davanter centre africà ha reconegut una xerrada prèvia amb Rijkaard en la qual ja havia pactat que jugaria "entre 10 i 15 minuts".

Després de l'Osasuna-Barça, altres jugadors han atès els mitjans de comunicació. Aquestes són les impressions més destacades d'alguns dels integrants de la plantilla barcelonista:

Andrés Iniesta

"Ha estat un partit complicat. Ja sabíem que ells són forts al seu camp i pressionen. Però la lectura que cal treure de tot això és que hi ha partits per a tot i seguirem treballant per anar a més."

"Sempre he jugat al mig del camp, però quan em toca jugar en una altra posició, com ja vaig dir aquesta setmana en roda de premsa, ho intento fer tan bé com puc. No és cap problema per a mi."

Rafa Marquez

"Ells estaven ben plantats al darrere. L'equip va funcionar molt bé defensivament. Un empat en aquest estadi davant aquest equip és important"

"He acabat el partit amb algunes rampes."

José Edmílson

"El retorn de Samuel és una gran alegria per a l'afició del Barça, per als socis i per a nosaltres també perquè és un jugador important d'aquesta plantilla."

"Penso que en el partit d'avui era complicat marcar. Però recordo que davant del Celta i davant del Nàstic marquem sis gols. Que no hi hagi por."

"Amb la presència de Márquez al centre del camp hem intentat jugar millor i tenir major sortida de pilota."

Oleguer

"Osasuna és un equip que surt molt agressiu i intenta destruir el nostre joc de creació. No és fàcil guanyar aquí i ho demostra els anys que portem aquí sense aconseguir la victòria. L'equip no està content amb l'empat, però no és un pas enrere i més si veiem el que han fet els rivals."

"No m'agrada considerar-me titular o no. La plantilla és àmplia. No em puc relaxar. Abans se'm demanava una altra funció i ara em consideren un lateral més i la meva funció és tant en atac com en defensa."

Deco

"El més important sempre és donar una bona imatge. A vosaltres sempre us ha encantat el nostre joc i ara sembla que no tant. Però el més important és el que pensem nosaltres."

"El fet important és que siguem l'equip que marcava i no encaixava. Si seguim així i amb aquesta mentalitat anirem a més."

"La gespa d'avui era més complicada. En general hem controlat el partit i ens està faltant una mica l'instint d'abans. El punt mai es dóna per bo. La intenció sempre és guanyar. L'actitud de l'equip ha estat destacada. S'ha vist un equip compacte."

"A tots els equips els està costant guanyar. Molts equips han patit aquí i han perdut."

Xavi

"Ha estat un llàstima. L'equip ha fet mèrits per aconseguir els tres punts i hem dominat. L'empat no el donem per dolent. Hem arribat bé a dalt i ells s'han tancat enrere. Si seguim jugant així la pilota entrarà. Ells són un equip guerrer i agressiu. A la segona part hem dominat més."

"La tornada de Samuel ha estat una alegria enorme per a tots. Ens dóna un plus i el necessitem."

Valdés

"El Reyno de Navarra és un camp difícil. Osasuna ha lluitat i hem de sortir amb el cap ben alt."

"Almenys la jornada no ha estat dolenta del tot. Cal pensar ja en el pròxim partit i seguir treballant com fins ara"

"Eto'o estava molt content abans i després del partit. Ha sortit molt motivat i ja ho estava abans de començar. Li desitjo el millor i que ens ajudi com sempre ho ha fet."  

Eto'o, en boca de tots

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana