FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

04.02.2007 23:37

"Veient l'actitud de l'equip, hem d'estar contents amb el punt"

Frank Rijkaard ha quedat molt content de l'actitud dels seus jugadors, donada la dificultat del camp i del rival: "Veient l'actitud de l'equip, hem d'estar contents amb el punt i seguir treballant."


L'empat a zero d'aquesta nit no resumeix un partit avorrit i sense ocasions. Tot el contrari. El FC Barcelona ha protagonitzat un gran partit i davant s'ha trobat un equip molt dur. Així ho ha vist Frank Rijkaard: "Ha estat un partit complicat per analitzar perquè tots dos equips han jugat amb moltes ganes. El joc d'Osasuna és bastant directe. Veient l'actitud de l'equip hem d'estar contents amb el punt i seguir treballant. La Lliga és bastant complicada i qualsevol equip pot guanyar qualsevol equip."

El tècnic holandès ha destacat, a més, que "les circumstàncies del camp tampoc han ajudat molt el nostre joc". Però lluny d'excuses, del que Rijkaard està segur és que "l'equip ha lluitat molt per buscar el resultat".

Intercanvi de posicions

Rijkaard ha estat qüestionat sobre algunes de les posicions que han defensat alguns dels seus jugadors. Sobre el binomi Márquez-Edmílson, pivot i defensa central, el tècnic holandès ha explicat que "tots dos es podien intercanviar posicions i ha funcionat bastant bé". També a la davantera, Ezquerro i Saviola han actuat com a davanter centre i com a extrem per banda esquerra: "Santi ha començat com a davanter i Javier també, però una mica des de l'esquerra. Han jugat pràcticament com dos davanters", ha detallat Rijkaard.

Eto'o, revulsiu psicològic

L'entrenador del Barça ha reconegut que l'entrada d'Eto'o al terreny de joc "és important psicològicament per a l'equip". Però alhora ha estat important perquè "comenci a agafar una mica de ritme". Rijkaard, però, no tindrà pressa perquè el '9' del Barça sumi més minuts: "Hem d'actuar amb prudència."

Qüestionat sobre que el Barça no ha fet gols, Rijkaard recorda que el Reyno de Navarra no és un camp fàcil: "Ens agradaria marcar molts gols però en aquest partit no ha estat tan fàcil. Per això no estic preocupat."

Márquez, substituït per precaució
El defensa mexicà ha demanat el canvi a la segona part, quan ha estat substituït per Motta. Márquez ha sentit unes "molèsties musculars", segons ha explicat Rijkaard en la roda de premsa, amb la qual cosa l'han substituït "per precaució". 

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana