FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

03.02.2007 11:14

Osasuna, menys fort que l'any passat

El Reyno de Navarra rebrà diumenge el Barça amb un Osasuna enmig de la taula classificatòria. Lluny dels resultats obtinguts la temporada passada, els navarresos confien en el seu home gol d'aquest any, Roberto Soldado.


Amb 26 punts en 20 jornades, Osasuna ocupa actualment una desena posició que no és ni preocupant ni tampoc il·lusionant. A set punts del descens i a sis de la UEFA, els homes de Ziganda tenen difícil repetir la quarta posició obtinguda a la Lliga passada a final de temporada. La causa principal: a casa ja no són tan forts com l'any passat.

No és un fortí

El Reyno de Navarra no és l'estadi de l'any passat, on fins la jornada 21 cap equip va poder guanyar. Aquesta temporada l'equip de Ziganda, amb 20 jornades de Lliga disputades, ja ha perdut tres partits a casa i n'ha empatat un altre dels nou que n'ha jugat a Pamplona.

Precisament, els navarresos han perdut contra els tres millors equips de la classificació que han visitat el seu camp (Getafe, Racing i Reial Madrid) i només ha puntuat contra conjunts que estan en la zona crítica de la taula. Els últims quatre compromisos a casa, però, els han resolt amb victòria.

3 de 12

El conjunt de Pamplona només ha sumat tres dels últims 12 punts disponibles. Amb tres derrotes lluny del seu estadi (Reial Societat, Atlètic de Madrid i Getafe), només han superat el Betis a casa. Això sí, amb un 5-1 d'escàndol. Abans d'aquests quatre enfrontaments, els de Ziganda havien sumat cinc triomfs consecutius.

Soldado, l'home gol

Després de complir dos partits de sanció davant el Getafe (un a la Lliga i l'altre a la Copa), Soldado tornarà aquest diumenge davant el FC Barcelona. L'ex del Reial Madrid és el màxim golejador d'Osasuna amb sis gols i, a més, tots han estat anotats a casa. Milosevic, Webó i el lesionat Valdo, cadascun amb tres gols, són els altres màxims realitzadors del conjunt navarrès.

Osasuna, menys fort que l'any passat
Coincidència a la Copa
L'Osasuna ha viscut una setmana semblant a la del FC Barcelona. Com els blaugranes, els de Navarra van tenir partit de Copa del Rei aquest dimecres i també van caure. Els homes de Ziganda van perdre, però, amb més contundència que els de Rijkaard, ja que el Getafe va batre per 3-0 als navarresos.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana