FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

03.02.2007 17:58

Rijkaard sobre Eto'o: "Està per jugar"

El tècnic del FC Barcelona considera que la tornada als entrenaments dels dos jugadors ha tingut una efecte positiu per l'equip i ha assegurat que el davanter camerunès "està per entrar al camp".


El Barça ha rebut dues grans notícies en els últims dies. Divendres va arribar Leo Messi de l'Argentina plenament recuperat de la seva lesió i esperant la reaparició el més aviat possible. I un dia després Eto'o ha rebut l'alta mèdica després de quatre mesos. "Té un efecte molt positiu", ha reconegut Frank Rijkaard. "No només per el fet que estàs recuperant jugadors sinó perquè és una bona cosa per al grup. La seva mentalitat, el seu treball, la qualitat d'aquests jugadors. Aporten moltes coses".

Eto'o viatja a Pamplona

El davanter camerunès tindrà l'experiència de sentir-se com un més de la plantilla. Anirà concentrat pel partit de diumenge al Reyno de Navarra i podrà viure el partit amb intensitat. Fins i tot, Rijkaard ha dit que Eto'o pot tenir uns minuts: "Un partit sencer? És massa aviat, però té l'alta mèdica i està per entrar al camp. Uns minuts, una estona". En tot cas, l'entrenador barcelonista no vol pressió per al davanter. Diu que “Ens hem de sentir feliços que l'hem recuperat. Això són bones notícies, però la pressió es genera des de fora i la gent ha de reflexionar i pensar que torna després d'una llarga lesió".

Ronaldinho baixa

El tècnic ha explicat que "Ronie està tocat i hem d'intentar que es recuperi el millor possible". Novament l'entrenador blaugrana l'ha defensat de les crítiques i dels rivals. Primer recordant que Ronaldinho "és la cara de l'equip, decideix molts partits i és fonamental per nosaltres". Posteriorment Rijkaard s'ha queixat de la permissivitat dels àrbitres amb els marcadors del brasiler. "Rep moltes faltes per darrera i l'àrbitre gairebé mai la penalitza".

Satisfet amb el creixement de l'equip

El tècnic del FC Barcelona ha assegurat que tot i la derrota de dimecres davant el Saragossa "l'equip ha millorat i veig que mica en mica anem creixent". Diu Rijkaard que "l'orgull de l'equip no depèn d'un partit guanyat o perdut. Sempre volem demostrar la nostra qualitat dins del terreny de joc" i ha demanat el màxim respecte per Osasuna, un equip, segons l'entrenador que "fa un bon futbol, marca molts gols i Pamplona es un camp complicat".

Rijkaard sobre Eto'o:
Lamenta els incidents en el derbi sicilià
Rijkaard ha comentat que "no s'ha dir que és dolent per al futbol, sinó humanament. És una llàstima que pugui succeir una cosa així", referint-se als incidents que es van produir divendres en el partit de futbol entre el Catània i el Palerm, i que van acabar amb un policia mort i centenars de 'tifosi' ferits.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana