FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

03.02.2007 13:37

Eto'o, convocat després de 4 mesos

Samuel Eto'o és la principal novetat de la llista per a Pamplona. El davanter camerunès ja està a punt per jugar amb l'equip després de quatre mesos lesionat. Per contra, Ronaldinho no viatja per lesió.


Va començar dilluns a entrenar-se amb l'equip i ja ha entrat en la llista de convocats per al partit contra l'Osasuna de diumenge. Es tracta de Samuel Eto'o, que torna a l'equip després de quatre mesos lesionat. Recordem que el davanter camerunès es va lesionar al genoll en el partit contra el Werder Bremen del passat 27 de setembre.

Els Serveis Mèdics del club han informat aquest matí que "després de la valoració realitzada pels Serveis Mèdics i el cos tècnic, i un cop observada l'evolució del seu genoll en els entrenaments específics i de grup, s'ha decidit donar l'alta mèdica a Samuel Eto'o".

L'altre novetat en la llista és Rafa Márquez, que torna a la Lliga després de perdre's l'últim enfrontament contra el Celta per sanció.

Ronaldinho, baixa

Per contra, Ronaldinho no viatjarà a Pamplona. El jugador brasiler va patir unes molèsties al genoll i turmell dret en el darrer partit contra el Saragossa de les que encara es ressenteix, i per això serà baixa en aquest pròxim partit.

Messi ja s'entrena amb el grup

Després d'Eto'o, el pròxim jugador en reincorporar-se al grup ha estat Leo Messi. El davanter argentí va arribar divendres procedent de l'Argentina, on ha estat fent part de la seva recuperació, i aquest matí ja s'ha exercitat amb la resta de l'equip. Recordem que Messi es va lesionar del cinquè metatarsià en el partit amb el Saragossa del 12 de novembre.

Eto'o, convocat després de 4 mesos
La llista completa
Valdés, Belletti, Motta, Márquez, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Giuly, Eto'o, Gio, Edmílson, Ezquerro, Deco, Zambrotta, Saviola, Oleguer, Iniesta i Jorquera.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana