FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

02.02.2007 17:52

Messi: "No sento cap tipus de pressió"

L'argentí Leo Messi, que ha tornat aquest divendres de l'Argentina, està tranquil respecte a les expectatives que ha aixecat la seva tornada: "No sento cap tipus de pressió", ha declarat el '19' del Barça.


"No sento cap tipus de pressió. Tinc ganes de tornar i jugar". Això és el que sent Leo Messi a la seva tornada a Barcelona aquest divendres, després de recuperar-se a l'Argentina les últimes setmanes. Després de refusar qualsevol tipus de pressió pel seu retorn, ha expressat el mateix sobre la tornada del seu company: "Samuel, que té més experiència que jo, tampoc en sentirà", ha afirmat.

El més difícil

Leo Messi ha reconegut que el moment més dur des que va lesionar-se va ser "al principi, quan havia de caminar amb crosses i també quan havia de córrer, cosa que no m'agradava fer". Ara, però, l'argentí se sent "físicament bé": "M'he entrenat tots els dies amb doble sessió i, a partir de dilluns, m'entrenaré amb els meus companys", ha reconegut el '19' del Barça.

Impacient

Tot i sentir-se bé, Leo Messi s'ha mostrat prudent respecte al seu retorn als terrenys de joc. "Fa tres mesos que no jugo", ha recordat un argentí que, en principi, tenia previst tornar el dia del Racing de Santander. "Espero guanyar ritme ràpidament i estar llest al més aviat possible. Això ho aniré veient amb el temps, a mesura que m'entreni amb els meus companys", ha explicat un Messi impacient per tornar a jugar.

Sobre els seus companys

Després d'assegurar que "l'equip està bé", el davanter blaugrana ha explicat que tant ell com Samuel Eto'o "tenim moltíssimes ganes i arribarem amb ganes per sumar i fer-ho millor per continuar a dalt". Sobre l'altre argentí del Barça, Javier Saviola, Leo Messi ha mostrat la seva alegria pel bon moment que travessa aquest: "És un jugador important. Jo m'alegro per ell i que estigui així últimament. És bo per ell i per a l'equip també", ha afirmat Messi.

Les botes

Qüestionat sobre si les seves botes tindrien un reforç per evitar possibles recaigudes en la lesió, Leo Messi ha explicat que "són les mateixes" que abans, però ha puntualitzat que ara "tenen un reforç en el costat on em van operar i, a l'altra banda, també". L'argentí ha comentat que la seva primera lesió, patida a la temporada passada, sí que li va servir "per agafar experiència, tot i que aquesta ha estat una lesió totalment diferent".

Messi:
Dilluns s'entrenarà amb l'equip
En arribar a les instal·lacions del FC Barcelona, Mess ha estat sotmès a una valoració mèdica i funcional, que ha consistit, segons han explicat els Serveis Mèdics del club en "una exploració clínica, radiografies, ecografia muscular i test de camp". Aquestes proves han estat realitzades conjuntament entre els Serveis Mèdics, els serveis tècnics del primer equip i el doctor Antoni Dalmau, cirurgià que li va practicar la intervenció quirúrgica. El resultat de les mateixes ha estat satisfactori, motiu pel qual "el jugador passarà a fer l'últim tram de la seva recuperació amb els seus companys d'equip, a banda d'un treball específic individualitzat".

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana