FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

28.12.2006 12:19

Un gener molt dens

El 2007 començarà amb molta força per al Barça. Els jugadors de Rijkaard hauran d'afrontar un mínim de set partits oficials entre el 7 i el 28 de gener.


Els jugadors estan descansant durant les seves vacances de Nadal. I fan bé, perquè quan tornin els espera un calendari ple de compromisos oficials. Entre partits de Lliga i de Copa del Rei, el Barça haurà de jugar un mínim de 7 partits durant el mes de gener. Aquesta xifra encara es podria ampliar si els blaugranes aconsegueixen superar els vuitens de final de la Copa.

Quatre jornades de Lliga

La marató de partits començarà el diumenge 7 de gener (tot i que l'horari encara no està confirmat) contra el Getafe. A partir de llavors cada cap de setmana hi haurà jornada de Lliga. Els tres rivals del mes de gener seran l'Espanyol el dia 14, el Nàstic el 21 i el Celta el 28. Aquest últim partit ja serà el primer de la segona volta.

El partit pendent amb el Betis

Durant aquest mes de gener hi havia una data del calendari que estava lliure. Era la del dimecres 24, i aquest dia serà quan el Barça jugui el partit pendent amb el Betis. L'enfrontament amb els sevillans correspon a la jornada 15 i en el seu moment es va haver d'ajornar perquè el Barça era al Japó disputant la Copa del Món del Clubs de la FIFA.

També la Copa

A més, durant aquest primer mes de l'any tornaran a disputar-se partits de la Copa del Rei. En concret seran els dos enfrontaments dels vuitens de final del torneig. Cal recordar que el Barça va quedar emparellat amb l'Alabès i que el partit d'anada es jugarà el dia 10 a Vitòria i la tornada el 17 al Camp Nou. En cas de classificar-se, els blaugranes tancarien el mes jugant el dia 31 el partit d'anada dels quarts de final.  

Un gener molt dens
Fins al 4 de febrer
Aquest ritme continu de partits durarà fins al 4 de febrer quan el Barça jugui la jornada 21 de Lliga contra l'Osasuna. Just després alguns jugadors blaugrana hauran de marxar amb les seves seleccions ja que el dia 7 de febrer és una data FIFA programada per a partits internacionals entre els quals hi destaquen els amistosos Anglaterra-Espanya, Holanda-Rússia, França-Argentina i Estats Units-Mèxic.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana