FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

21.12.2006 01:10

Rijkaard: "L'equip ha fet un esforç notable"

Frank Rijkaard ha destacat el "gran esforç" fet pels seus homes en el partit contra l'Atlètic de Madrid. Després del Mundial de Clubs i després de digerir la derrota de la final, el tècnic blaugrana ha volgut lloar el joc de l'equip.


L'entrenador holandès del FC Barcelona ha explicat, a més, que jugadors com Oleguer o Gudjohnsen han jugat molts minuts "tocats" i no ha perdut l'ocasió per destacar-ho a la roda de premsa posterior al matx entre culers i matalassers: "Teníem tocat Oleguer i ha volgut jugar i ajudar l'equip. Pel que fa a Gudjohnsen, a la primera part ha semblat que es lesionava i havíem pensat en Saviola, però a la segona part hem canviat d'opinió i hem apostat per Ezquerro per evitar córrer més riscos."

La mentalitat supera el físic

El tècnic barcelonista ha volgut posar èmfasi en "la mentalitat" demostrada per l'equip davant d'un conjunt, l'Atlètic de Madrid, que sempre ha creat problemes al Camp Nou: "Un equip com l'Atlètic és sempre perillós. Crec que el Barça ha fet un esforç notable. Hem empatat, segurament no ho volíem, però després del viatge començar el partit com ho hem fet ha estat molt bé. Només puc felicitar l'equip. La mentalitat ha estat molt bona. L'any passat vam perdre contra ells i no vam tenir tanta possessió. En canvi aquesta temporada els hem dominat, sobretot en la primera part. Gràcies al caràcter i a la mentalitat de l'equip no s'ha notat el tema físic."

Les targetes de Deco i Ronaldinho

En la propera jornada de Lliga, la 17, el FC Barcelona no podrà comptar ni amb Deco ni amb Ronaldinho. Tots dos han vist la cinquena targeta de la temporada davant l'equip de Javier Aguirre i, per tant, no podran jugar a Getafe. Rijkaard ho lamenta, però avisa que els seus homes no són jugadors que es caracteritzin pel seu joc destructiu: "Sempre és una llàstima quan hi ha targetes que impedeixen jugar alguns jugadors el proper partit. El Barça no és un equip que juga de forma destructiva. És la interpretació de l'àrbitre."

Rijkaard:
L'opinió de Joan Laporta
- "Un partit en què semblava que nosaltres dominàvem el partit, semblava també que podíem marcar un segon gol, però la bona defensa de l'Atlètic de Madrid i una jugada a la contra ens ho ha complicat."
- "Tindrem baixes per jugar a Getafe, però són circumstàncies que s'han d'acceptar i tractar de trobar la manera d'endur-nos els tres punts que avui no hem pogut endur-nos. Acaba un any molt bo i ara es tracta que carreguin piles i que quan tornin vagin a totes."
- "L'any ha estat magnífic, però ja ha passat. Ha estat un any històric però cal mirar endavant com tot en la vida. Tenim possibilitats en tres competicions importants i tractarem de guanyar-les totes."
- "Als socis i sòcies del FC Barcelona els desitjo que passin unes bones festes amb els qui s'estimen i que pensin que els jugadors del Barça necessiten el seu suport perquè s¡ho mereixen i crec que ens donaran moltes alegries aquest any."

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana