FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

20.12.2006 13:20

Olmo i Marc Crosas, les novetats

Els dos jugadors del Barça B són la principal novetat en la convocatòria per al partit front l'Atlètic de Madrid d'aquest dijous. A la llista, en canvi, no hi són Zambrotta (lesionat) ni Sylvinho (sancionat), ni tampoc Márquez, Edmílson i Gio, que descansen.


Olmo i Marc Crosas tornen a una convocatòria del primer equip. Les absències dels lesionats Zambrotta, Messi i Eto'o, sumades a la sanció de Sylvinho, i les baixes per descans de Márquez, Edmílson i Gio, possibiliten l'entrada d'aquests dos homes del filial. El gran enigma es presenta ara al lateral esquerre del FC Barcelona, degut a les baixes de Gio i Sylvinho. Olmo podria ser el recanvi des de l'inici.

Passa factura

El llarg viatge al Japó ha passat factura a la plantilla blaugrana, que amb només quatre dies de marge no ha tingut temps de recuperar-se físicament. El cansament ocasionat ha provocat que fins a tres jugadors (Gio, Márquez i Edmílson) s'hagin quedat fora de la convocatòria. Al Japó, a més, també va caure lesionat Zambrotta, en el transcurs de la final front l'Internacional de Porto Alegre.

Opcions

Les múltiples baixes en defensa, amb Gio i Sylvinho absents al lateral esquerra, i Zambrotta al dret, a més de les de Márquez i Edmílson, obliguen a Frank Rijkaard a refer la primera línia de l'equip blaugrana. Belletti o Oleguer podrien ocupar el lloc de l'italià Zambrotta, mentre que Thuram jugaria al centre de la defensa amb Puyol, deixant el lateral esquerre com el gran interrogant de cara al matx d'aquest dijous. Olmo, esquerrà, podria ser l'opció triada per l'holandès.

Saviola també torna

Respecte l'últim matx de Lliga davant la Reial Societat, Javier Saviola també és una de les novetats a la llista. L'argentí, lesionat abans de marxar al Japó, va haver de veure des de la grada com el FC Barcelona superava per 1-0 als bascos.

Olmo i Marc Crosas, les novetats
La llista de convocats
La llista de 17 convocats és la següent: Valdés, Jorquera, Belletti, Oleguer, Thuram, Puyol, Olmo, Marc Crosas, Motta, Iniesta, Xavi, Deco, Giuly, Gudjohnsen, Ronaldinho, Saviola i Ezquerro.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana