FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.12.2006 12:00

La campanya 'Un somni per un regal', al Camp Nou

Aquest dijous, els socis i aficionats poden seguir contribuint amb la campanya solidària "Un somni per un regal", coincidint amb el partit de Lliga entre el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid al Camp Nou.


Com cada Nadal, aquesta campanya té com a objectiu que cap nen es quedi sense joguina per aquestes festes i s'habilitaran tres punts de recollida a l'entorn de l'estadi (gol nord, gol sud i tribuna) per recaptar el major nombre de regals.

Enguany, aquesta activitat ja es va posar en marxa el passat cap de setmana al Palau Blaugrana, coincidint amb els partits d'handbol, davant el Ciudad Real, i de bàsquet, davant el Lagun Aro.

Sorteig d'obsequis

Per cada joguina nova que portin els barcelonistes rebran una butlleta amb un número que servirà per participar en el sorteig de diversos premis, la carta als reis, i un abonament amb descompte per partits de futbol i bàsquet per desembre, gener i febrer. El sorteig es farà a la mitja part dels respectius partits, i se sortejaran una samarreta de l'equip signada, una pilota per l'equip signada, i dues invitacions a peu de pista per un partit si és de bàsquet o a llotja si és d'handbol.

El destí de les joguines

Enguany, la finalitat és destinar les joguines a diversos hospitals de Catalunya, mitjançant els jugadors del primer equip de futbol i les seccions professionals, i als centres d'acollida d'arreu de Catalunya. El FC Barcelona compta amb la col·laboració del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i de FEDAIA (Federació d'Entitats d'Atenció i Educació als centres d'acollida), i de Voluntaris 2000 en els punts de recollida i en la posterior classificació de joguines segons franges d'edat.

La campanya 'Un somni per un regal', al Camp Nou

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana