FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

11.02.2007 22:52

Trias es corona a Màlaga

Jordi Trias ha sumat el seu primer títol com a jugador del Winterthur FC Barcelona però també ha rebut el reconeixement unànime amb el trofeu MVP. La seva aportació ha estat determinant.


No ha estat el màxim anotador de la final (10 punts) però la seva aportació global en els tres partits li han merescut el títol de MVP de la Copa del Rei del 2007. La seva regularitat, la seva polivalència, la seva capacitat rebotejadora i el seu esperit col·lectiu han donat a Jordi Trias el premi individual més important del torneig.

Prioritza l'èxit col·lectiu

El gironí, malgrat aquest guardó individual, afirma que "la cosa més important és haver guanyat la Copa i haver donat una nova alegria a tot el barcelonisme". Trias, que aquest diumenge ha signat 10 punts, 4 rebots i un 16 de valoració en 32 minuts, ha aportat també intimidació i un alt ritme i intensitat en defensa.

El pivot, que ha reconegut que "encara no em crec ser el MVP" i que espera que "els meus amics i la meva família estiguin contents" per aquest títol, ha assegurat que tres partits així "són la confirmació que em feia falta".

Gens fàcil

Sobre la final, Jordi Trias ha assegurat que el partit davant el Reial Madrid "no ha estat gens fàcil", encara que sí que ha reconegut que "sabíem que podíem guanyar". El pivot blaugrana ha explicat que l'equip "ha defensat molt bé" i aquest fet, sumat a que “el Madrid no ha estat del tot encertat”, ha portat al triomf al Barça. Trias ha confessat, tot i això, que "fins i tot dos minuts abans del final pensava que ens podien remuntar".

L'absència de Kasun

El '8', en la seva tercera temporada en el club blaugrana, ha aconseguit el seu primer títol amb el Barça aquest diumenge. La seva participació en aquesta Copa del Rei ha resultat decisiva. I més encara a causa de l'absència d'un altre dels pivots del Winterthur FC Barcelona, Mario Kasun, actualment lesionat. La baixa del croat ha fet que el gironí hagi gaudit de més minuts en aquesta Copa, entre 31 i 32 a cadascun dels tres enfrontaments.

A aquesta absència es va sumar davant l'Unicaja la de Vázquez, dia que Trias va quallar el seu primer gran partit de la Copa i que li va fer agafar moral amb vista a la resta de la competició. Aquest dia va anotar 18 punts i va capturar cinc rebots, per obtenir un espectacular 29 de valoració. I dissabte, davant el DKV Joventut, Trias va transformar 16 punts i va agafar set rebots (26 de valoració). A la final ha signat un 16 de valoració. En resum, immens torneig del ‘8' blaugrana.

Després de Gasol i Bodiroga

Trias és el tercer jugador del FC Barcelona que guanya el trofeu de MVP de la Copa en les últimes temporades. Pau Gasol, en el 2001, es va coronar també a Màlaga i Dejan Bodiroga, en el 2003, va liderar el triomf a València. El pivot català ha desenvolupat un joc constant i regular, fruit de la confiança que Dusko Ivanovic ha dipositat en ell.

Trias es corona a Màlaga
La Minicopa, per al Barça

L'aperitiu d'aquesta final s'ha disputat aquest mateix matí a Màlaga i la victòria ha estat del Winterthur FC Barcelona. Els blaugranes s'han imposat al Reial Madrid en la final de la Minicopa per 67-72. L'equip infantil del Barça que dirigeix Pedro Maruenda ha fet que la jornada de bàsquet hagi començat molt bé per al club.


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana