La sisena Copa Asobal

25.06.2010 18:16

El Barça Borges va guanyar la Copa Asobal en una final trepidant amb el Ciudad Real. Els de Pascual van necessitar una pròrroga i una aturada magistral de David Barrufet per fer-se amb aquest trofeu per sisena vegada en la seva història.

El tercer títol de la temporada per als blaugranes va arribar a la Copa Asobal. Els quatre millors equips de l’any anterior es disputaven l’últim títol del 2009. El Barça Borges va vèncer a les semifinals el Reyno de Navarra San Antonio (28-32). L’equip navarrès es va mostrar molt agressiu i lluitador durant els 60 minuts. Després d'arribar al descans amb un ajustat 15 a 16, el conjunt blaugrana va apel•lar a la porteria i a la defensa per imposar-se al contratac.

Aturada in extremis de Barrufet

BARxAREYNO1.JPGA la final, els blaugranes es trobaven per tercera vegada a la temporada al Ciudad Real. En un partit d’alta tensió, tots dos equips van sortir molt concentrats i al descans la diferència era mínima (14-13). A la segona part, el pols va continuar i amb un gol de Víctor Tomás a 21 segons del final es va arribar a la pròrroga. En el temps afegit, cap dels dos equips va ser capaç de prendre distància. Amb el 34 a 33 al marcador, el Ciudad Real va disposar de l’última pilota de partit. Luc Abalo es va jugar l’últim llançament, que David Barrufet es va encarregar d’aturar de forma magistral. Tots els seus companys van córrer a abraçar l’heroi de la Copa Asobal.