Un últim segon fatídic

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: Un últim segon fatídic
Èxits individuals
La nota positiva d’aquesta competició va ser el nomenament de millor jugador a Demetrio Lozano i el de màxim golejador del torneig a Iker Romero.

El FC Barcelona no va poder revalidar aquest any el títol de campió de la Copa del Rei aconseguit la campanya passada a Altea. Els blaugranes van perdre les seves opcions en l’últim enfrontament davant el Ciudad Real (31-30).

Les coses a Saragossa van començar de cara per als homes de Manolo Cadenas (34-37). L’equip amfitrió, el CAI, va ser el primer rival del Barça. Només en els últims moments un CAI Aragó desesperat per aconseguir el triomf va donar el millor de si a la pista i va posar en serioses dificultats el FC Barcelona. Venio Losert va ser l’autèntica revelació del partit i gràcies a les seves parades, més que determinants, el Barça va salvar el seu primer partit.

El Portland, un rival dur

El següent rival va ser el gran Portland San Antonio. Els navarresos van viatjar a Saragossa amb la intenció de salvar una temporada sense títols, però no ho van aconseguir. Els de Pamplona van caure per 29 a 31 davant el Barça. El matx va ser de màxima igualtat, i n’és una prova el resultat final. Al minut 17 de partit Malmagro va avançar per primera vegada el seu equip al marcador. Iker Romero va ser l’encarregat de marcar el 12 a 13, resultat que tancava el primer temps amb superioritat per al combinat blaugrana.

La segona part va mantenir la mateixa dinàmica. La lesió d’Ivano Balic als minuts finals del partit va suposar un cop dur per al Portland. El FC Barcelona va aprofitar la seva absència per assegurar-se el pas a la gran final.

Final cruel

El Ciudad Real va ser el rival dels de Manolo Cadenas a la final. Els manxecs van mostrar-se poderosos, però el Barça va saber mantenir-se ferm i no va deixar que el Ciudad Real aconseguís allunyar-se. A poc a poc els de Talen Dusjebaiev van marcar les primeres distàncies. Sterbik va facilitar la feina als seus companys amb una gran actuació sota els tres pals.

Després de mantenir una diferència de tres i quatre gols de desavantatge, el millor FC Barcelona va aparèixer sobre el Pavelló Príncep Felip. Albert Rocas va aconseguir l’empat, primer a 26 i, més tard, a 27, el qual tornava a deixar el partit completament obert. Romero va posar el marcador en 30 a 30 a l’últim minut, cosa que feia pensar que s’arribaria a la pròrroga. Un llançament de falta de Jonas Kallman a un segon per finalitzar l’enfrontament va donar la victòria al conjunt manxec.