Inici a remolc

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: Inici a remolc

Inici a remolc

El conjunt blaugrana va realitzar una temporada irregular a la Lliga Asobal. Els homes de Xesco Espar van patir quatre derrotes en les primeres dotze jornades de la competició, que els van deixar sense opcions per revalidar el títol.

Després de les derrotes inicials, l’objectiu a la Lliga va ser assolir una de les tres primeres places que donaven accés a la Champions de la temporada vinent. La victòria blaugrana al Palau davant l’Ademar de Lleó per 35 a 32 el va situar a la tercera posició de la classificació. Amb tot, una inesperada derrota a la pista del CAI Aragó i un empat a la jornada següent davant el Portland van fer que l’equip barcelonista tornés al quart lloc.

qm3d1696.jpgEs va arribar a la darrera jornada de la temporada amb opcions, però el conjunt barcelonista no va poder guanyar a la pista del campió, el Ciudad Real, i l’Ademar de Lleó, que va guanyar a la pista de l’Arrate, va ocupar finalment aquesta tercera posició que donava dret a participar a la propera edició de la Lliga de Campions.

Malgrat tot, el Barça va rebre a final de temporada una invitació per part de l’EHF per disputar la màxima competició europea. Els campions de Luxemburg i de Grècia no reunien els requisits per participar-hi i l’organisme europeu va decidir convidar els blaugranes a l’edició de la temporada 2007/08.

Temporada 06/07

Detall de la opció seleccionada

Plantilla 06-07