Una Copa sense rivals

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: Una Copa sense rivals

El FC Barcelona Cifec va guanyar la quinzena Copa del Rei d’handbol de la seva història. Els jugadors de Xesco Espar es van mostrar molt superiors al seus rivals durant tota la competició.

L’equip blaugrana arribava a Altea, seu de la Copa del Rei, sense estar a la llista de favorits, però va donar la campanada. Els homes de Xesco Espar van fer una competició impecable i es van mostrar molt superiors als seus rivals. Per obrir boca van derrotar als quarts de final el Ciudad Real per sis gols de diferència (26-32). A les semifinals, els blaugranes van continuar molt encertats en atac i sòlids en defensa, i van assolir la victòria davant el CAI Aragó per 34 a 29.

04.jpgA la final, el rival va ser l’Ademar de Lleó. El partit es va decidir en els darrers minuts de la primera part. D’un 9 a 10 favorable als lleonesos es va passar al 17 a 10 amb què es va arribar al descans. Aquest espectacular parcial favorable de 8 a 0 va ser la clau de la final. Els jugadors barcelonistes van aconseguir mantenir la diferència durant la segona part, gràcies a les intervencions del porter Venio Losert, escollit millor porter de la final, i a l’encert en atac d’Iker Romero, millor jugador de la final, amb un marcador definitiu de 33-27.