Reportatge sobre: Futbol sala

Imatge del reportatge titulat: Es queden a mig camí
Eliminats pel campió
Després de l’eliminació a semifinals, el FC Barcelona va tornar cap a Barcelona, des d’on van poder seguir la final entre ElPozo i l’amfitrió del torneig, el Lobelle Santiago. Va ser una final molt disputada, però al final van ser els de Duda els qui van reeditar el títol de campions de Copa.

Es queden a mig camí

La Copa d’Espanya es va disputar aquest any a Santiago de Compostela, coincidint amb l’any Xacobeo. El Barça va superar la primera etapa del camí guanyant el Cartagena, però no van poder amb ElPozo.

El FC Barcelona va acabar la primera volta de la Lliga a la quarta posició, i per tant es va haver d’enfrontar al cinquè classificat als quarts de final de la Copa d’Espanya, el Reale Cartagena, en la XXI edició d’aquesta competició. Va ser, com era previst, un duel molt igualat.

Una remuntada que val unes ‘semis’

LT4Y2728.JPGNo va començar fàcil el partit de quarts pel Barça, que va veure com el Cartagena es posava 0-2 a favor en els sis minuts de joc. Abans del descans, Ari Santos va retallar distàncies, i ja a la represa Saad i Fernandao van avançar el seu equip. I fins i tot el porter Cristian es va afegir a la remuntada, aturant un atac dels cartaginesos i picant ràpid la pilota en veure el porter rival avançat. Ari Santos, amb el 5 a 2, semblava haver sentenciat el partit, però encara haurien de patir una mica més els blaugranes.

Fernandao_celebra_gol.JPGQuan el partit semblava dat i beneït, els de Luís Fonseca es van treure dos gols de la màniga. Cobeta va aprofitar una pilota perduda dins l’àrea. I, poc després, en un intent de Chico per desviar una pilota per sobre la porteria, va acabar amb la pilota al fons de la xarxa. Era el 5-4 a falta d’un minut, però el Barça va defensar bé el seu resultar i es va classificar per a les semifinals.

Es repeteix la història

A la següent ronda, els blaugranes es va trobar amb l’equip més fort: ElPozo Múrcia. Com va passar la temporada passada, els de Duda van eliminar l’equip de Marc Carmona. El què potser no s’esperava ningú era que el resultat final fos tan contundent: 1-7 .

LT4Y6006.JPGDe nou l’inici de partit no va ser bo pel Barça, que va tornar a veure’s amb un 0-2 en contra. I remuntar ElPozo sempre és complicat. I així va resultar. En la primera ocasió clara per als blaugranes, Fernandao va anotar al minut 16 l’1-2, fent somiar el seus companys amb la remuntada. A la segona part es va veure un millor Barça, un cop va aconseguir tocar més la pilota, però les ocasions de gol es van topar una i una altra vegada amb el porter Juanjo. Però quan millor ho estava fent el Barça, més efectiu va ser ElPozo. Després de l’1-3 de Saúl, els blaugranes van fallar un doble penal, i van decidir aleshores arriscar en els últims cinc minuts amb porter-jugador. Una aposta que, aquesta vegada, no els va sortir. El porter Juanjo, i els jugadors Barroso, Wilde i Esquerdinha van deixar un 1-7 massa dur pel joc exhibit pels blaugranes, que per segon any consecutiu era eliminat a ‘semis’ de la Copa pel Pozo.