Reportatge sobre: Futbol sala

Imatge del reportatge titulat: A la Copa, com a caps de sèrie
La Minicopa
El primer equip no va estar sol a Granada. L’equip juvenil els va acompanyar fins a la ciutat andalusa. Després de desfer-se del Benicarló als quarts, els jugadors d’Albert Canillas van superar ElPozo a les semifinals i es van plantar a la final amb el Lobelle. Després d’un intens i igualat partit contra els gallecs, amb empat a cinc, es va jugar la pròrroga, sense gols, i es va haver de decidir tot a la tanda de penals. I en aquesta, es va imposar el Lobelle Santiago per 0 a 3.

A la Copa, com a caps de sèrie

El Barça Mobicat va acabar la primera volta de la Lliga a la tercera posició i va aconseguir, doncs, ser cap de sèrie per a la Copa. Després de desfer-se del Benicarló als quarts, va caure davant d’ElPozo a ‘semis’.

Granada va acollir la XX edició de la Copa d’Espanya de futbol sala. Una competició que per primera vegada a la seva història va comptar amb la presència del FC Barcelona. El Palau d’Esports de Granada va veure en acció els vuit millors equips de la Divisió d’Honor i va coronar l’Inter Movistar com el campió després de superar ElPozo Múrcia 3 a 5.

Superen el Benicarló als quarts

Fernandao_Vs_Benicarlo.jpgEl Barça Mobicat va protagonitzar una classificació èpica a les semifinals després de superar als quarts de final el Benicarló Aeroport Castelló. Després d’una primera part sense gols, la represa va veure una lluita aferrissada per una plaça a ‘semis’. Fernandao va obrir la llauna amb un golàs. Isco va empatar però Carlos Muñoz va tornar a posar el Barça per davant, encara que de seguida el marcador va tornar a estar en taules.

LT4Y0351.jpgAmb l’empat a dos, el Benicarló va disposar d’un doble penal per partida doble, ja que l’àrbitre el va fer repetir per posició antireglamentària del porter Cristian. Dani Salgado avançava per primera vegada el Benicarló. El Barça Mobicat va reaccionar amb porter-jugador i Javi Rodríguez va empatar el partit. Encara en atac de cinc, i a 38 segons per al final, Fernandao va posar el Barça Mobicat per davant i Igor va sentenciar l’eliminatòria amb el 3 a 5 definitiu.

ElPozo, botxí a les ‘semis’

LT4Y3132.jpgDesprés de l’explosió d’eufòria pel partit davant del Benicarló, el Barça Mobicat va haver de veure’s les cares amb el vigent campió de Copa, ElPozo Múrcia. Va ser un partit força igualat que va acabar determinant l’experiència dels murcians. Als vuit minuts de joc, el pitxitxi de l’equip Wilde va inaugurar el marcador. A partir d’aquest moment, l’equip de Duda va agafar més protagonisme en atac. Però els murcians no van tenir gaire encert i o bé Cristian o la fusta van evitar que ampliessin l’avantatge.

barxa_pozo_copa_2.jpgA quatre minuts i mig del final del matx, el Barça Mobicat va apostar novament pel porter-jugador, i en la primera ocasió Fernandao va empatar amb una volea. I va continuar l’atac de cinc blaugrana, i les ocasions, però finalment es va arribar al minut 40 amb l’empat a un. I va arribar la pròrroga.

En el temps afegit, l’aposta de Carmona va ser la mateixa, amb Chico com a porter-jugador. Una nova ocasió blaugrana feia confiar en la victòria, però la sisena falta del Barça Mobicat va ser determinant. Vinicius va picar el doble penal i va posar el 2 a 1 en el marcador.