Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Jordi Sánchez Piris


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: J. Sánchez

Imatge del reportatge titulat: Jordi Sánchez Piris
DADES PERSONALS
Nom esportiu: J. Sánchez
Posició: ala
Lloc de naixement: Barcelona
Data: 5 d’octubre de 1977
Dorsal:
Alçada:
Pes:

Jordi Sánchez Piris

L’ala esquerrà Jordi Sánchez va fitxar pel Barça Senseit l’estiu del 2008. Als seus 30 anys, ja fa més de deu que juga a l’elit del futbol sala. Després de quatre anys lluny de Barcelona, ara torna a casa.

Jordi Sánchez va néixer a Barcelona el 5 d’octubre del 1977. La seva vida sempre ha estat relacionada amb l’esport, però els seus inicis no van ser precisament xutant una pilota de futbol sala. Jordi era un gran aficionat al bàsquet, i aquest va ser l’esport al què es va dedicar en els seus inicis, tot i que no és un jugador especialment alt. Al carrer, però, es va començar a aficionar al futbol sala, i va canviar les cistelles de bàsquet, per les porteria de futsal.

El futbol sala català ha estat l’àmbit on aquest ala esquerrà s’ha format com a jugador i com a persona. El seu primer equip professional va ser l’Indústrias Garcia, on va jugar quatre temporades. Vestint la samarreta de l’Indústrias, Jordi Sánchez va ser escollit el jugador revelació de la LNFS a la temporada 1998-99. Després, va jugar tres temporades més al Miró Martorell, amb qui va guanyar tres Copes Catalunya consecutives. L’últim equip català va tornar a ser l’Indústrias, aleshores ja conegut com el Marfil Santa Coloma, on va jugar la temporada 2003-04.

El Polaris World Cartagena es va fer amb els seus serveis l’any 2004, i allà s’hi va estar tres campanyes. La marxa del patrocinador cartaginès, però, va obligar a marxar bastants jugadors de la plantilla, com va ser el cas de Sánchez. L’Armiñana València ha estat el seu últim equip abans de fitxar pel Barça Senseit. El projecte blaugrana, és el que més li va crida l’atenció: “El Barça està fent un projecte per aconseguir títols i això és motivador.”

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

1996-00: Indústrias Garcia
2000-03: Miró Martorell
2003-04: Marfil Santa Coloma
2004-07: Polaris World Cartagena
2007-08: Armiñana València

PALMARÈS

FC Barcelona Mobicat
2008 Copa Catalunya

Martorell
2001 Copa Catalunya
2002 Copa Catalunya
2003 Copa Catalunya

Títols individuals
Jugador revelació LNFS (1998-99)

Notícies Futbol Sala


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana