FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Futbol

Imatge del reportatge titulat: El Sevilla acaba amb el somni de la Copa  Imatge del reportatge titulat: El Sevilla acaba amb el somni de la Copa

El Sevilla acaba amb el somni de la Copa

Com a la Lliga de Campions amb l’Inter, el FC Barcelona va caure a la Copa amb el futur campió de la competició: el Sevilla. Una eliminatòria intensíssima i amb dues cares va deixar els de Guardiola fora als vuitens de final.

Abans, als setzens de final, el FC Barcelona va superar amb molta comoditat la Cultural Leonesa de Segona B, amb un 0-2 a Lleó i amb una golejada per 5-0 al Camp Nou.

L’1-2, massa renda

L’eliminatòria entre Barça i Sevilla era la més atractiva dels vuitens. La nit de Reis, però, un FC Barcelona amb un onze gens habitual va caure per 1-2 al Camp Nou. Calia remuntar i guanyar a Sevilla, cosa que només es va aconseguir en part: l’equip va oferir un gran recital a la segona part, però amb poc encert en els metres finals. El gol de Xavi i el 0-1 assolit al Sánchez Pizjuán van ser insuficients per revalidar el títol de Copa assolit un any abans a València.

Posteriorment, el Sevilla es proclamaria campió de la Copa del Rei en una final disputada contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou ( 2-0 ) el 19 de maig del 2010.

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana