Reportatge sobre: Futbol. Copa Catalunya.

Imatge del reportatge titulat: La sisena Copa de Catalunya
Els golejadors
2 gols: Ezquerro, Giovani

La sisena Copa de Catalunya

El FC Barcelona va conquerir la seva sisena Copa de Catalunya de la història.

En el partit de semifinals disputat a Tarragona, el conjunt barcelonista, integrat per molts jugadors del planter, va derrotar l’equip amfitrió per 3 -4 . El Nàstic es va avançar al marcador per 2 a 0, però dos gols del jove Giovani van propiciar l’empat. El conjunt local va tornar a agafar avantatge però el Barça va capgirar el marcador amb un gol en pròpia porta del local Matellán i un gol d’Ezquerro al darrer minut.

L'Espanyol, el rival a la final

A la final, disputada a Sabadell, Ezquerro va tornar a ser el protagonista en marcar el primer gol a l’inici del partit. Amb tot, el conjunt espanyolista va empatar poc després i amb l’ 1-1 es va arribar a la fi dels 90 minuts. A la tanda de penals, l’equip blaugrana, que va tornar a jugar amb molts jugadors del planter, va estar molt encertat i va guanyar per 5 a 4.

Temporada 06-07