Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gudjohnsen: "Aprofitaré la meva ocasió"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

futbol

30.09.2006 01:14

Gudjohnsen: "Aprofitaré la meva ocasió"

La baixa de Samuel Eto'o dóna més opcions als altres davanters centres del FC Barcelona. A San Mamés, han marcat dos d'ells, Saviola i Gudjohnsen. Aquest últim assegura que "aprofitaré la meva ocasió".


Eidur Gudjohnsen ha sortit de titular contra l'Athletic de Bilbao ocupant la posició de '9', l'habitual de Samuel Eto'o, ara lesionat. En el minut 71, Javier Saviola ha substituït el davanter islandès. Tots dos han respost amb gols a la baixa del 'pitxitxi' blaugrana. El primer ha estat Gudjohnsen, en el minut 61; després Saviola, en el 77, ha sentenciat amb el 3-1.

En declaracions en exclusiva a www.fcbarcelona.com, Eidur Gudjohnsen ha assegurat haver sentit "una mica de pressió" quan ha sortit en l'onze inicial en substitució d'Eto'o. Però el '7' blaugrana ha mostrat la seva millor faceta i espera poder repetir èxits, ara que té possibilitat de jugar més minuts: "He fet un bon partit i al final he fet gol. Estic molt content i espero continuar en el mateix camí. És una oportunitat per a mi i la vull aprofitar."

Saviola s'estrena

L'altre '9' que ha respost amb gol ha estat Javier Saviola. El davanter argentí, a més, s'ha estrenat aquesta temporada. Gudjohnsen ha destacat la seva actuació: "Ha estat sortir al camp, i marcar gol. És un gran moment per a ell. El felicito."

"'Guddy' té condicions per ser titular"

Un dels seus companys, José Edmílson, ha destacat la bona forma del jugador islandès: "És un jugador preparat, té molta experiència del Chelsea. Crec que té condicions per ser titular."

El migcampista brasiler, d'altra banda, ha comentat la jugada de l'expulsió de Casas, que ell creu justa: "Era l'últim defensor i la regla és clara." Qui no ho veu tan clar és 'Guddy', sobre qui s'havia comès la falta: "Ha estat falta segur, però és difícil saber si era vermella. Això és decisió de l'àrbitre."

Gudjohnsen:
Ronaldinho promet més treball
El crac brasiler del FC Barcelona reconeix que "hem fallat en algunes coses" però ho contraposa a què "hem estat molt bé en d'altres". A partir d'ara Ronaldinho promet més treball, donat que vénen enfrontaments molt complicats: "Entrenarem 'a tope' per fallar el menys possible perquè ens vénen partits importants."


Comparteix a


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana