Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Saviola torna a la llista


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

futbol

29.09.2006 12:45

Saviola torna a la llista

La lesió de Samuel Eto'o ha deixat un forat a la convocatòria que ha servit perquè Javier Saviola hi tornés a entrar. A banda del camerunès no aniran a Bilbao Ezquerro, Oleguer i Sylvinho mentre que Gio i Márquez tornen a l'equip.


Javier Saviola torna a anar convocat per un partit de Lliga després de ja ser-hi en el partit del diumenge passat amb el València. En aquest cas l'argentí ocuparà el lloc de Samuel Eto'o que aquest dijous va ser operat d'una fractura al menisc i estarà cinc mesos de baixa . A banda del davanter camerunès els que no estaran a Bilbao són Ezquerro, Sylvinho i Oleguer. El primer encara arrossega problemes físics mentre que els altres dos ja van jugar dimecres amb el Werder Bremen i aquest dissabte descansaran.

Tornen Márquez i Gio

Una altra de les noticies és la tornada de Gio i Márquez a una llista de convocats. El mexicà i l'holandès, no van anar a Bremen i van seguir treballant a Barcelona i per tant arriben a aquest partit al 100percent. Gio sembla tenir una plaça fixa en el lateral esquerre i més tenint en compte la baixa de Sylvinho mentre que Márquez representarà una opció més per Rijkaard tant en l'eix de la defensa com a la medul·lar, a l'hora de fer l'onze.

El davanter centre

Per a aquest partit a Bilbao, i tenint en compte la llista de convocats, Frank Rijkaard comptarà amb diferents alternatives per a la posició de davanter centre. Qui sembla tenir més números és l'islandès Eidur Gudjohnsen que en els pocs minuts que ha pogut tenir fins ara a la Lliga ja ha fet un gol i ha provocat un penal. A les travesses també hi entra Ronaldinho, que ja ha ocupat aquesta posició anteriorment, Saviola i fins i tot Leo Messi.

Eto'o no se'n perdia cap des del febrer

La baixa de Samuel Eto'o és especialment significativa si es té en compte que el camerunès havia estat present en totes les convocatòries oficials des del passat mes de febrer. L'últim partit en el qual no hi va ser Eto'o, en aquell cas perquè disputava la Copa d'Àfrica, va ser el de la derrota amb l'Atlètic de Madrid (1-3) al Camp Nou del 5 de febrer. Aquell partit va suposar la fi de la ratxa de 14 victòries que els blaugrana havien encadenat a la Lliga.  

Saviola torna a la llista
La llista sencera
D'aquesta manera la llista completa la formen Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldinho, Edmílson, Belletti, Puyol, Gudjohnsen, Márquez, Xavi, Giuly, Gio, Saviola, Thuram, Messi, Zambrotta, Deco, Motta.


Comparteix a


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana