Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rijkaard: "Volem guanyar per Eto'o"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

futbol

29.09.2006 14:10

Rijkaard: "Volem guanyar per Eto'o"

La greu lesió del davanter camerunès ha estat el tema central de la conferència de premsa de Frank Rijkaard prèvia al partit contra l'Athletic Club de Bilbao. "El trobarem a faltar", ha manifestat el tècnic.


El Barça ha perdut el seu màxim golejador per als pròxims cinc mesos i l'objectiu de l'equip de Rijkaard és només un: que Samuel Eto'o torni a trepitjar un terreny de joc en les millors condicions, plenament recuperat. Però que també es trobi un equip que continua amb pas ferm a la Lliga i la Lliga de Campions. Rijkaard ha explicat que "estem amb ell anímicament, però espero que seguim treballant com fins ara i que quan torni es trobi un equip que ha continuat de la mateixa manera. Volem guanyar pel club, pel Barça i pel Samuel. És una motivació afegida".

Plena confiança en la plantilla

És ben cert que l'aportació golejadora d'Eto'o ha estat fonamental, bàsica per a la consecució de dues Lligues i una Lliga de Campions. Però Rijkaard està convençut que té suficients efectius perquè no es noti la seva absència. Perquè el rendiment de l'equip sigui el mateix.

"És una llàstima per Eto'o, perquè és un jugador fantàstic i el trobarem a faltar, però tenim confiança en la plantilla", ha manifestat l'entrenador del Barça, assegurant que "encara no hem parlat de futurs fitxatges. No ens ho hem plantejat". A més, Rijkaard ha deixat ben clar que "no es pot dir que les lesions han tornat al Barça, perquè només tenim un jugador lesionat i això passa a tots els equips. No és preocupant."

El nou rol de Javier Saviola

Saviola va debutar amb el FC Barcelona la setmana passada en el partit de lliga contra el València. El tècnic va demostrar, amb fets, el que ja havia repetit en diferents ocasions: l'argentí havia decidit quedar-se i, per tant, era un més de la plantilla. Amb la lesió d'Eto'o, Saviola tindrà més protagonisme. "És lògic, ara Javier és un dels dos davanters que tenim", ha comentat Frank Rijkaard, tot dient que "és una conseqüència lògica del que ha passat amb Samuel Eto'o. Necessitem a tots els jugadors i ell s'ha preparat, ha demostrat una bona actitud i si li arriba el moment no és una casualitat".

Ronaldinho, mitjapunta

Gudjohnsen i Saviola són els recanvis naturals de Samuel Eto'o com a davanters centre. Però el tècnic té diferents opcions d'atac per decidir quin és el millor davanter, segons les circumstàncies i el rival. Ronaldinho ha actuat en alguns partits, segons les necessitats del mateix, en la punta de l'atac. Però Rijkaard el prefereix una mica més endarrerit: "A vegades Ronaldinho ha jugat a l'eix de l'atac i podria ser una opció, però no el veig com un davanter. El veig més com un mitjapunta, amb llibertat de moviments".

La visita a San Mamés

El Barça viatja aquest divendres cap a Bilbao per enfrontar-se a un Athletic Club en hores baixes. No ha guanyat cap partit de Lliga, però Frank Rijkaard ha alertat del perill que això comporta. "Coneixem la seva situació", diu el tècnic i afegeix que "té una bona plantilla, amb bons jugadors i no es un camp fàcil".

Rijkaard:
Eto'o convida la plantilla
A partir de dissabte, Samuel Eto'o haurà de seguir els partits del Barça per televisió o des de la graderia. No podrà jugar, però continuarà exercint de líder, recolzant a l'equip en tot moment. De moment, ja s'ha encarregat d'enviar ànims als seus companys. Així ho revelava Frank Rijkaard: "Ens ha enviat un aperitiu després de la sessió d'entrenament. Això significa que pensa en l'equip. És un gest molt bonic".


Comparteix a


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana