Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Víctor Sada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Víctor Sada

Imatge del reportatge titulat: Víctor Sada
Dades personals
Nom: Víctor Sada Remisa
Posició: Base
Lloc de naixement: Badalona (Barcelona)
Data: 08-03-1984
Alçada: 192 cm

Víctor Sada

Parlar de Víctor Sada és fer-ho d’un jugador que viu el bàsquet intensament. Fill i germà de jugadors, des de ben petit la seva vida ha estat íntimament lligada a l’esport de la cistella.

El seu pare, Adolfo Sada, va ser un notable jugador de bàsquet, també a les files del FC Barcelona.

Per les venes d’aquest jove de 25 anys, però, corre sang blaugrana. I és que n’hi ha per menys després de 10 temporades vestint els colors del FC Barcelona (1995-96 a 2005-06). El debut amb el primer equip, però, li va arribar amb 19 anys. El problema va ser que no va poder trobar el seu lloc en una plantilla plena de grans jugadors.

Svetislav Pesic va ser l’entrenador que li va donar l’oportunitat al Barça i amb ell també va poder coincidir en la seva primera temporada a Girona. Sada sempre ha mostrat el seu agraïment envers el tècnic serbi ja que amb ell va aprendre a ser un jugador molt competitiu.

El 19 de juny del 2006 Víctor Sada es va desvincular contractualment parlant de la secció de bàsquet del FC Barcelona. Gairebé dos anys després, i un cop el jugador es va fer un nom a la Lliga ACB jugant a les files de l’Akasvayu Girona, Sada va tornar al club on es va formar per ser una peça important en el projecte del bàsquet blaugrana de Joan Creus des dels despatxos i Xavier Pascual a la banqueta.

Sada ha crescut en el mercat ACB i ha acabat convertint-se en un dels jugadors més regulars de la lliga domèstica. A més, a Girona va tenir l’honor de contribuir de manera important en el primer gran èxit europeu d’aquest club de llarga tradició en el bàsquet català: la FIBA EuroCup. Amb la tranquil•litat de jugar en un equip sense la pressió del blaugrana, Sada va aconseguir multiplicar els seus registres de forma més que notable. En dues temporades a les files de l’Akasvayu Girona, Víctor Sada va jugar un total de 67 partits de fase regular i 7 de play-off.

EL PERFIL

Víctor Sada és un jugador de tall eminentment defensiu, malgrat que en les darreres temporades ha millorat notablement la seva direcció de joc i la seva visió a l’hora d’assistir els companys. La seva intensitat defensiva, però, el situa entre els millors recuperadors de la Lliga ACB. En les dues temporades que ha estat al CB Girona, Sada ha recuperat més d’una pilota per partit.

Palmarès

FC Barcelona

2008-09 Lliga ACB
2004-05 Campió Supercopa ACB
2003-04 Campió ACB amb el FC Barcelona.

CB Girona

2006-07 Campió FIBA Eurocup. Akasvayu Girona

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana