Reportatge sobre: Bàsquet

Imatge del reportatge titulat: Pretemporada sense títols

Pretemporada sense títols

El primer equip de bàsquet no va tenir la sort de costat i no va poder començar les grans competicions amb un bon regust. Tant la Lliga Catalana com la Supercopa ACB es van resistir a l'estiu del 2007.

L’edició XXVII de la Lliga Catalana 2006-07 va caure del costat de l’Akasvayu Girona després de derrotar el FC Barcelona (73-51) al Pavelló Fontajau, on es va disputar aquesta Final a Quatre. Els locals, entrenats per l'exblaugrana Svetislav Pesic, van ser molt superiors contra un Barça poc rodat.
Els blaugranes havien arribat a la final després de derrotar el Ricoh Manresa (76-75) a les semifinals, mentre que l’Akasvayu Girona va accedir a la final derrotant al DKV Joventut (90-75).

Sense opcions a les semifinals

El Winterthur FC Barcelona no va poder disputar la final de la Supercopa ACB en perdre a les semifinals davant el TAU Vitòria. Els blaugranes, encara en fase d’acoblament, no van poder fer res enfront del conjunt basc, que va demostrar una millor conjunció en l’inici de la temporada.

El partit es va decidir en els dos primers quarts, on el Tau, molt inspirat ofensivament, va agafar un avantatge de 17 punts al descans: 37 a 20. A la segona part, l’equip d’Ivanovic no va poder fer res per capgirar el marcador i es va arribar a la fi dels quaranta minuts amb el marcador de 76 a 52 per als vitorians. Aquesta competició la va acabar guanyant l’Unicaja, vigent campió de l'ACB, que va derrotar el TAU a la final.

Temporada 06-07