Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tota la informació del Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Barça TV

Imatge del reportatge titulat: Tota la informació del Barça  Imatge del reportatge titulat: Tota la informació del Barça

Tota la informació del Barça

La informació és la matèria primera de Barça TV. Les notícies del Club, de futbol, bàsquet, hoquei, handbol o futbol sala tenen un espai privilegiat als programes ‘Barça Notícies’ (BN) i a l’‘ADN Barça’.

La informació del Barça viu a Barça TV. Durant tot el dia, la televisió oficial del FC Barcelona fa un seguiment exhaustiu de tot el que passa al Club, tant en els informatius com en els avanços. Des de les 12 hores del migdia, la informació sempre està present a Barça TV.

‘Barça Notícies Migdia’ (14 hores) – Durant mitja hora, el ‘Barça Notícies Migdia’ repassa, des del mateix Camp Nou, tota l’actualitat del dia, amb connexions amb la Ciutat Esportiva i el Palau Blaugrana.

‘Barça a l’hora’ – Cada dia, a les 17, 18 i 19 hores, avancem els continguts més interessants que es tractaran a l' 'ADN Barça’, sempre pendents de qualsevol novetat. 

‘ADN Barça’ (19.30 hores) – De dilluns a divendres, en un format distès i proper, es repassa i s’analitza el més interessant del dia amb una tertúlia amb periodistes. També s’hi inclouen entrevistes d’actualitat. A la part final del programa es repassen aquells temes que no s’hagin tocat a la tertúlia. Noranta minuts d’informació i d’entreteniment 100% blaugrana.

‘Barça Notícies Nit’ (21 hores) – Tot el que cal saber, en clau culer, de la jornada a Can Barça. Els caps de setmana, quan no coincideix amb la disputa del partit, és l’informatiu de referència.

Destaquem

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana