FCBARCELONA.CAT

Saltar el menú

Menú principal

Menú del contenido


Volver al inicio de esta página

Contenido

Enlace al contenido asociado

Baloncesto

24.03.2010 17:41

"Contra el Barça tenemos que intentar jugar bien 41 minutos"

Sònia de Alba


El buen partido que hizo el Real Madrid no tuvo ningún tipo de recompensa. "Contra un rival fortísimo como es el Barça sabemos que debemos jugar bien 40 o 41 minutos bien", ha afirmado Jorge Garbajosa, jugador blanco.


El Reial Madrid sap que va desaprofitar una bona oportunitat per derrotar el Regal Barça. Aquesta és la sensació de tot l’equip. “Ahir vam tenir un partit que havíem construït a la nostra manera durant més de tres quarts i al darrer no vam saber mantenir la diferència o no vam tenir el cap més fred que ells i el Barça va guanyar merescudament”, ha valorat sincerament Jorge Garbajosa.

El pivot madridista, però, manté la confiança en el treball del seu equip, millorant certs aspectes, evidentment. “Hem de seguir el mateix pla però hem de millorar l’execució. Hem de fer-ho millor i durant més temps”, ha explicat el de Torrejón de Ardoz i ha continuat: “Contra un rival fortíssim com és el Barça sabem que hem de jugar 40 o 41 minuts bé.”

Entrenament i concentració

El Reial Madrid s’ha entrenat aquest migdia al Palau Blaugrana, un horari habitual per als de Messina a la Ciutat Esportiva blanca. Després de la sessió l’equip ha tornat al seu hotel de concentració. Demà dijous al matí l’expedició blanca tornarà al Palau per fer l’habitual sessió de tir abans de la disputa del segon partit de la sèrie de quarts de final.

El pivot internacional sólo aportó ocho puntos y dos rebotes (Foto: Àlex Caparrós-Miguel Ruiz/FCB)
El pivot internacional sólo aportó ocho puntos y dos rebotes (Foto: Àlex Caparrós-Miguel Ruiz/FCB)
Toda la semana en Barcelona

El Reial Madrid ha planificat una setmana sencera a Barcelona. I és que l’equip blanc no només té partit d’Eurolliga contra el Regal Barça, sinó que dissabte s’enfronta al DKV Joventut a Badalona en jornada de la Lliga ACB.


Comparte en

Noticias Baloncesto


Volver al inicio del contenido de esta página
Volver al inicio de esta página