FCBARCELONA.CAT

Saltar el menú

Menú principal

Menú del contenido


Volver al inicio de esta página

Contenido

Enlace al contenido asociado

Bàsquet

09.03.2010 12:21

Sada: fuerza y determinación

Carles Cascante/Cristina Collado


Víctor Sada va celebrar ahir el seu 26è aniversari, tot just un dia després que estrenés titularitat en l’ACB aquesta temporada. Sada és el comodí perfecte, un jugador sacrificat com pocs que dóna a la pista el que sempre li demana l’entrenador.


Sada va començar la setmana amb bon peu, tot i la neu que ha caigut sobre Barcelona. El base català va fer aquest dilluns 8 de març el seu 26è aniversari. I el va fer, casualitats de la vida, en un dia històric per a la ciutat de Barcelona: el dia de la gran nevada . El base de Badalona va ser dels pocs que es van deixar veure per les instal•lacions barcelonistes. Sada, a més, estava doblement content, ja que el dia anterior havia estrenat titularitat a Valladolid.

Un líder al vestidor

2009-12-13_FCB_REGAL_-_BLANCOS_DE_RUEDA_VALLADOLID_022.jpgSada és un dels líders del vestidor barcelonista. La seva força i determinació fa que sigui escoltat quan s’han de prendre decisions. A la pista mai s’amaga i la seva constància en el treball està donant els seus fruits. Aquest diumenge al Polideportivo Pisuerga de Valladolid va ser titular per primer cop aquesta temporada. El ‘8’ blaugrana se sent molt satisfet: “La veritat és que no puc demanar més. Titularitat, aniversari i nevada històrica. Sempre recordaré que aquell dia jo feia anys.”

Les cartes sobre la taula

Sada, líder també en els jocs d’atzar com ara el pòquer, sempre sol posar les cartes sobre la taula, va de cara i mai amaga la seva disponibilitat al servei de l’equip. Al costat de Ricky Rubio forma una societat catalana perfecta en la direcció del joc. L’equip nota aquesta unió entre tots els membres i ell n’és un dels culpables: “Feia temps que no jugava a l’equip titular, però és normal que hi hagi rotacions en un equip del nostre nivell. Vaig pensar a no posar-me nerviós i tot va sortir bé. L’equip va tenir una bona entrada en el partit i això va marcar la nostra victòria.”
Sada, en un acció a Valladolid. Foto: ACBmedia
Sada, en un acció a Valladolid. Foto: ACBmedia
Dos cinc inèdits consecutius
En els dos darrers partits el Regal Barça ha presentat dos cinc inicials inèdits fins ara. El primer, en la cinquena jornada de l’Eurolliga davant el Maroussi. L’OAKA rebia el Barça per segona vegada consecutiva i ho feia amb un cinc inèdit a Europa: Ricky, Navarro, Mickeal, Morris i Vázquez. Pel que fa al segon cinc inèdit, el trobem a Valladolid. Va ser el format per Sada, Navarro, Mickeal, Morris i Lorbek.


Comparte en

Noticias Baloncesto


Volver al inicio del contenido de esta página
Volver al inicio de esta página