Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Pau Vilanova, amb la penya de Lisboa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

06.07.2011 08:34

Pau Vilanova, amb la penya de Lisboa

www.fcbarcelona.cat


El directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, es va desplaçar a Portugal per estar amb la Penya Barcelonista de Lisboa, que celebrava el seu cinquè aniversari.


Pau Vilanova, durant la celebració del 5è Aniversari de la Penya Barcelonista de Lisboa. Fotos: PB de Lisboa
Pau Vilanova, durant la celebració del 5è Aniversari de la Penya Barcelonista de Lisboa. Fotos: PB de Lisboa

El 2 de juliol passat era una data molt important per a la Penya Barcelonista de Lisboa, ja que celebrava els seus primers cinc anys de vida. La festa va començar al local social de la penya, l’emblemàtic club Snooker de la capital lusitana.

La representació institucional no va faltar en aquest acte, atès que hi va assistir el regidor de l’Ajuntament de Lisboa, Manuel de Brito. Per la seva banda, el president fundador de la penya, José María Rodríguez, va rebre homenatge 10_x2x.jpg de tots els penyistes i va ser nomenat soci d’honor. 

La gran tasca de les penyes

Durant el seu discurs, Pau Vilanova va destacar que les penyes són les ambaixadores del FC Barcelona al món. No és en va que la gran tasca de les penyes, especialment d’aquelles arrelades a l’estranger, és la de fomentar els valors del Club.
El FC Barcelona viu un gran moment pel que fa a l’àmbit social, i la prova és que les penyes fora de l’Estat espanyol cada dia són més fortes, juntament amb una temporada històrica quant a resultats esportius.

Els tres grans del futbol portuguès

El FC Barcelona va aconseguir el que ningú havia fet fins ara, que era reunir en un acte institucional els tres equips punters de la Lliga portuguesa. Així doncs, hi van assistir representants de l’Sporting Clube de Portugal, del Benfica i també del Porto, rival del Barça a la Supercopa d’Europa i vigent campió de l’Europa League.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana