Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barnils, entrevistat a la TV Danesa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

22.10.2010 16:33

Barnils, entrevistat a la TV Danesa

www.fcbarcelona.cat


El passat 18 d’octubre, Josep M. Barnils, Directiu de la Comissió Social, va ser entrevistat al programa Lounge de la TV2/Lorry danesa, presentat per Jesper Vorre Rasmussen.


En motiu dels dos partits de Lliga de Campions que enfronten el FC Barcelona i el Copenhagen, i la gran expectació que ha generat, els mitjans de comunicació danesos han donat àmplia cobertura a aquest doble enfrontament fins ara inèdit en competició oficial.

Afincat a la localitat danesa de Roskilde des de fa 17 anys, Josep M. Barnils no ha deixat d’estar al corrent de l’actualitat blaugrana i, tot i la distància, ha près un paper actiu en l’àrea social del Club. Com a Directiu de la Comissió Social, Barnils va destacar l’activitat de les penyes estrangeres, tot i trobar-se tan lluny de Barcelona. Amb el càrrec que ostenta, i el fet de viure a l’estranger, fa que sigui el vincle directe entre les penyes d’arreu del món amb el Club.

Ve de lluny

En uns paràmetres més personals, va explicar que la tradició familiar el va portar a adquirir aquest paper actiu dins del Club. Amb el seu pare, que fou editor de diverses revistes barcelonistes, i 46 anys de soci, no pot deixar el Barça de cantó en cap moment. Durant l’entrevista, va plasmar ser un clar exemple d’aquells que han marxat del país i no han dubtat en exportar el Club de la seva vida a terres llunyanes. Rasmussen, per la seva part, va trobar interessant poder parlar amb una persona amb un lligam tant estret amb el Club, i ara treballant-hi, i instal.lat al seu país.

L’entrevista va finalitzar parlant de dos danesos il.lustres que han passat per les files del Club com són Allan Simonsen i Michael Laudrup, i de quina visió en tenia dels dos partits que Copenhaguen i Barça disputen.

Foto: TV2/LORRY.
Foto: TV2/LORRY.
La singularitat del Barça
El presentador danès va encaminar la trobada cap a un to més institucional, en preguntar-li pel procés d’elecció i proclamació de president del FC Barcelona. I és que, en uns temps en què la gran majoria de clubs són societats anònimes, no és sorprenent que un club tan gran com el Barça sigui notícia per ser propietat dels seus socis per als mitjans danesos.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana