Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


25 anys a Sant Adrià


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

19.10.2010 17:42

25 anys a Sant Adrià

www.fcbarcelona.cat


El 12 d’octubre passat Sant Adrià de Besòs va celebrar les seves noces d’argent al restaurant La Mediterrània de Sant Fost de Campsentelles.


Uns dos-cents penyistes van assistir a aquesta gran festa barcelonista, on van lluir tots els títols dels quals el primer equip de futbol n’és vigent campió: el Mundial de Clubs, la Lliga i la Supercopa d’Espanya.

La representació del Club la va encapçalar el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, que anava acompanyat de Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i l’exjugador i director de l’Àrea Internacional de l‘FCBEscola, Julio Alberto Moreno, així com també Liberato Lartuna, delegat del Consell Consultiu de Penyes pel Barcelonès Nord. No cal dir que l’Ajuntament de Sant Adrià no hi podia faltar, i Juan Carlos Ramos, regidor d’Esports, també es va afegir a la festa.

En aquest acte, els parlaments es van dur a terme just abans del dinar. Joan Gener, vicepresident de la penya, fou l’encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents, seguit del seu president, Enric Atencia, que va agrair la presència del FC Barcelona i de tots els penyistes en una data tan significativa. Juan Carlos Ramos va excusar l’assistència de l’alcalde i va destacar la importància de tenir penyes al municipi per fomentar l’associacionisme i l’esport a la localitat.

Paraules d'agraïment

Jordi Cardoner va començar el seu parlament felicitant totes les Pilars presents, i va continuar destacant la importància de les dones en la vida social del Club. Cardoner va ressaltar que, malgrat que el 23% de socis que té el Club són dones, això no coincidia amb la realitat, ja que la seva presència era molt més nombrosa durant la celebració. Això feia palesa la feina integrant de les penyes per estendre el barcelonisme a tot el territori, i en totes direccions.

Tot seguit, la penya va retre homenatge al seu fundador i primer president, Salvador Aragall. El FC Barcelona també s’hi va unir en destacar la seva gran feina al capdavant de la penya en els seus inicis. La resta de socis fundadors també van rebre el reconeixement de la penya com a senyal d’agraïment, d’aquell grup de barcelonistes que van començar organitzant autocars per animar l’equip al Camp Nou.

Un cop acabats els actes protocol·laris, la festa va començar amb el dinar i a continuació el ball, que es va allargar fins ben entrada la tarda.

Foto: Vision Digital.
Foto: Vision Digital.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana