Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Neix Blaugrana Social Club


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

20.09.2010 12:01

Neix Blaugrana Social Club

www.fcbarcelona.cat


Aquest diumenge s’ha inaugurat una futura penya que ha sortit de l'esforç d'exvoluntaris de la candidatura de Sandro Rosell.


A partir de la iniciativa de quatre socis del Barça, exvoluntaris de la candidatura de Sandro Rosell, ha nascut Blaugrana Social Club; una manera de donar continuïtat a les experiències que junts van viure en campanya.

Actualment, aquesta associació ja compta amb un centenar de membres i es preveu que creixi substancialment quan està previst que sigui oficialment Penya Barcelonista. Les 200 persones que van assistir a la presentació són una mostra d’aquest més que possible augment de socis.

Els impulsors són exvoluntaris

Durant la presentació d’aquesta associació al carrer París 192 de Barcelona, s’ha fet una roda de premsa de presentació per part dels socis fundadors, que són Patricia Martín, Víctor Solé, Josep Peris i Clara Lapiedra, seguit d’una declaració institucional.

Després s’ha projectat un vídeo en què diferents personalitats donen un missatge de benvinguda als socis del club. També s’ha fet un sorteig de la samarreta de l’últim entrenament de John Benjamin Toshack com a seleccionador de Gal·les, donada per l’exprecandidat Alexis Plaza. La recaptació d’aquest sorteig anirà destinada a La Casa dels Xuclis, un lloc d’acolliment perquè famílies amb fills amb càncer puguin seguir el seu tractament.
Neix Blaugrana Social Club
Serà una penya solidària
Blaugrana Club Social neix amb un marcat fons solidari pel qual pretenen aconseguir donatius i, sobretot, fomentar la col·laboració entre entitats sense ànim de lucre.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana