Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes, satisfetes amb el Congrés


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

01.09.2010 16:48

Les penyes, satisfetes amb el Congrés

www.fcbarcelona.cat


El 31è Congrés de Penyes va ser tot un èxit, segons es desprèn de les enquestes de balanç que es van fer als penyistes assistents.


2010-08-25_CONGRES_DE_PENYES_008.jpgEl FC Barcelona va recuperar el Congrés de penyes coincidint amb el Gamper, vuit anys després. I ha volgut saber quina ha estat l'acceptació per part dels penyistes. “Ens vam proposar fer una enquesta a peu de Congrés a totes les penyes assistents per fer una primera valoració del Congrés. Del grau de satisfacció o no. La resposta va ser positiva”, resumeix el cap de la Comissió Social, Pau Vilanova.
 
Les penyes volen el Congrés pel Gamper
 
De les qüestions plantejades en aquesta enquesta, Vilanova en destaca l’acceptació total que ha tingut en el moviment penyístic la data del Congrés: “La primera pregunta, que per nosaltres era fonamental, tractava sobre la coincidència del Gamper i el Congrés de Penyes. I la resposta ha estat del 99% a favor que això sigui així. Això demostra que el Gamper és també la festa de les penyes”.
 
L’organització aconsegueix bona nota
 
2010-08-25_CONGRES_DE_PENYES_044.jpgAspectes diversos d’organització del Congrés també van satisfer els penyistes, segons es desprèn de l'enquesta. Així, el 94% creu adient celebrar l’esdeveniment al Palau de Congressos; al 91% li sembla bé l’horari d’inici i al 86% considera adient la durada del Congrés.
 
Pel que fa als continguts de les ponències, el 24% dels assistents els van trobar molt bé, el 56% bé, el 7% regular i  l’1% malament. Hi va haver un 12% que no va tenir opinió sobre aquest tema.
Àlex Caparrós-FCB
Àlex Caparrós-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El club vol escoltar a les penyes
Aquestes enquestes també serveixen al club i al Departament de Penyes per veure aspectes que es volen millorar. “Ens agradaria destacar que, pel que fa al punt de precs i preguntes, no es va poder contestar a totes in situ, però que, tal com es va apuntar en el Congrés, es respondran els propers dies. Hi ha un compromís pendent”, recorda Pau Vilanova.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana