Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes de Sevilla rebudes pel Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.08.2010 20:20

Les penyes de Sevilla rebudes pel Barça

Sandra Sarmiento / Xavi Tauler


El vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner ha encapçalat la rebuda que el FC Barcelona ha fet a Sevilla amb les penyes blaugranes del nord d’Andalusia. Una trobada que acosta més el club blaugrana amb les penyes de fora de Catalunya.


L’hotel Alfonso XIII de Sevilla, el mateix on s’ha concentrat el primer equip del FC Barcelona, ha acollit la recepció que el club ha tingut amb les penyes del nord d’Andalusia. Uns cinquanta penyistes s’han reunit amb el vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, el directiu Ramon Pont i el cap de la comissió social, Pau Vilanova. Junts han intercanviat impressions amb els aficionats andalusos i han resolt les diferents inquietuds dels penyistes. Segons Cardoner, "els penyistes de fora de Catalunya s'han sentit una mica oblidats en els últims temps, però això té fàcil remei. La nostra voluntat és la d'apropar el Barça a tot l' aficionat, sigui del territori que sigui".

Compromís en els desplaçaments

El vicepresident Cardoner ha recalcat que el club te l’objectiu d’assolir 2010-08-14_PENYAS_05.JPGel compromís de reunir-se amb les penyes del territori on es facin els desplaçaments del primer equip de futbol. D’aquesta manera, es vol aprofitar el viatge del FC Barcelona per crear més vincle amb les penyes del territori on jugui l’equip, i aconseguir així millorar la comunicació entre Barça i penyes blaugranes.

Valoració positiva dels penyistes

Els diferents penyistes andalusos que s’han desplaçat a Sevilla per reunir-se amb la delegació social del FC Barcelona han valorat molt positivament l’esforç que fa el club per mantenir i augmentar la comunicació entre club i penyes de fora de Catalunya. Jordi Cardoner també ha parlat del projecte Segle XXI i de la voluntat del club en posar a disposició de les penyes la Oficina d’Atenció al Penyista.

El vicepresident Jordi Cardoner amb els penyistes andalusos a Sevilla. Foto: Miguel Ruiz-FCB
El vicepresident Jordi Cardoner amb els penyistes andalusos a Sevilla. Foto: Miguel Ruiz-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El Congrés de penyes més a prop
A Sevilla, les penyes no han passat per alt la propera cita que tindran el dia 25 d’agost, ja que a partir de les 12 h del migdia se celebrarà el Congrés de Penyes Barcelonistes coincidint amb la Festa del Gamper al Camp Nou.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana