Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Coma-ruga recorda a Manchón i a Segarra


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.08.2010 12:22

Coma-ruga recorda a Manchón i a Segarra

Anaïs Martí / Xavi Tauler


La PB Coma-ruga’95 va fer homenatge a Eduard Manchón i a la memòria de Joan Segarra en el tradicional Torneig de Futbol platja. Els dos històrics jugadors blaugranes van ser els protagonistes en un partit sota el sol de la Costa Daurada.


En la seva XIII edició, el Torneig Eduard Manchón va reunir a gent del barcelonisme a la platja de Coma-ruga per disputar partits de futbol en homenatje als històrics jugadors del FC Barcelona, Segarra i Manchón. Aquest últim també va celebrar els seus vuitanta anys amb la presència de les sis copes. Per part del FC Barcelona, el cap de la comissió social, Pau Vilanova i el Director de la FCB Escola, Julio Alberto, van encapçalar la representació del club en un acte on la vidua de Joan Segarra, Justa, va fer el servei d’honor que donava per inaugurat el Torneig.

Protagonisme de la PB Coma-ruga

Desde fa tretze anys, la PB Coma-ruga’95 s’encarrega d’aplagar al barcelonisme a la costa de Tarragona. El seu president, Josep Maldonado, també diputat i membre de la Fundació del FC Barcelona, ha estat un dels impulsors d’aquest Memorial i va recordar a que “el Barça es més que un club per actes com aquests, ja que hi ha molta estima, molt de record, i d’aquesta manera seguim fent història en aquest club”.
Coma-ruga recorda a Manchón i a Segarra

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Unió del món blaugrana
La gent del món blaugrana es va aplegar a Coma-ruga per recordar moments històrics del barcelonisme. Entre tots els assitens destacava un conjunt d’ex-blaugranes com Victor Muñoz, Josep Seguer, Julio Alberto, Quimet Rifé i Ferran Olivella.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana