Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Noces de plata a L'Ametlla de Mar


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

31.01.2011 16:15

Noces de plata a L'Ametlla de Mar

www.fcbarcelona.cat


La PB de L’Ametlla de Mar va celebrar el seu 25è aniversari amb la presència del vicepresident blaugrana Jordi Cardoner i en el marc de la dotzena trobada de penyes del Baix Ebre, el Montsià i el Baix Maestrat.


En el marc de la Festa Major d’aquesta població del Baix Ebre, la penya blaugrana de L’Ametlla de Mar va celebrar les seves noces de plata enmig d’un ambient molt barcelonista. El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, exjugadors com ara Josep Seguer o Carles Rexach, i el patró de la Fundació del Barça, Josep Maldonado, van ser alguns dels representants blaugrana que es van desplaçar fins a aquesta població pesquera. Jordi Cardoner, per la seva part, presenciava el 25è aniversari d’aquesta penya blaugrana, una penya que va inaugurar el seu avi, Nicolau Casaus, i que l’actual vicepresident social del FC Barcelona declarava que “.és un honor estar aquí, ja que fa 25 anys en un dia com avui també hi havia la persona del meu avi aquí inaugurant aquesta penya. Marxaré de L’Ametlla amb un record personal i molt emotiu.”

Una nova placa

En l’actual local de la penya, situat al carrer del Mar, es va destapar una placa commemorativa que acreditava els 25 anys d’aquesta associació blaugrana. Segons el president de la PB de L’Ametlla de Mar, Jordi Brull, “ és un honor poder presidir aquest aniversari, ja que la penya ha passat per mals moments. Ara però, l’hem de portar més enllà i aconseguir fer créixer el nombre de socis. Apadrinar la trobada de penyes de la zona és un bon començament”.

Trobada de penyes

Aquest diumenge, l’Ametlla de Mar també va acollir la 12a trobada de penyes del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat. Un total de 24 penyes de les comarques veïnes van desfilar pels carrers de la població i van rebre la insígnia d’assistència a la trobada de mans del vicepresident Cardoner.
Noces de plata a L'Ametlla de Mar
Més viva que mai
La penya de L’Ametlla de Mar, que compta actualment amb uns 400 socis, va estar apunt de desaparèixer fa poc més d’un any. Però l’esperit barcelonista i les ganes de fer coses del col•lectiu de socis va fer que 16 persones decidissin agafar la penya i re-activar-la amb el suport de l’ajuntament de la població.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana