Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gran èxit de la 32a Trobada Mundial de Penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

11.09.2009 10:36

Gran èxit de la 32a Trobada Mundial de Penyes

www.fcbarcelona.cat


Els 4, 5 i 6 de setembre passats es va celebrar, amb gran èxit de participació i organització, la 32a Trobada Mundial de penyes a Totana.


El temps la recordarà com una de les més animades i intenses de les Trobades. I és que ja té una etiqueta: la Trobada de les Cinc Copes.

Penyes de tot el món, com les més llunyanes, les de l’Argentina i la de Polònia, van assistir a l’esdeveniment anual més important del món penyístic. En total van participar més de 200 penyes.

Calor i color

Les altes temperatures murcianes i la calidesa de la gent, com es va veure, per exemple, en el Sopar de Gala de la Trobada amb 1.800 assistents, seran uns altres dels records d’aquesta cita.

Múrcia es va posar les seves millors gales i el folklore va tenir molt de protagonisme aquest llarg cap de setmana i tant la nit de divendres amb el Festival dels Cinc Continents com la desfilada de dissabte al matí, el color va tenyir els carrers i punts neuràlgics de Totana.

Altres records

Serà la Trobada dels tretze títols que van ser a Totana, tots els que es van aconseguir la temporada passada.

També va ser la Trobada de la confirmació de l’estima per Pedro i el debut social de Maxwell. Tots dos van poder comprovar la bona salut social del club.

Laporta, agraït en la Trobada de les 5 Copes

WEB_CONGRESO_13.jpgEl president Joan Laporta, que va assistir al Congrés de la Trobada Mundial de Penyes a Totana, va definir aquesta reunió amb el món penyístic com la Trobada de les Cinc Copes i va agrair el suport de les penyes en aquests anys a la presidència.

“És la Trobada de les Cinc Copes. Tot això és possible perquè hem preservat un model. En els moments difícils calia analitzar què passava i no rendir-se. El club és fort, en la mesura que s’ha treballat i s'ha resistit. Hi ha un model que funciona i això ens ha donat també força social per innovar i desenvolupar nous posicionaments. Estic molt agraït als penyistes, als socis, als meus companys de Junta, a la Comissió Social…” va explicar.

El marcador a zero

Laporta va repassar amb els penyistes acreditats la temporada passada i també el futur. El president va afirmar que el projecte esportiu de Pep Guardiola i els seus homes no s’atura aquí: “Tot i que s’ha guanyat tot, i que és un plaer recordar-ho, el marcador s’ha tornat a posar a zero. L’equip està consolidat, però cal seguir treballant. Ha estat una gran temporada i el millor període de la història”.

La clau: estabilitat institucional i el treball

WEB_CONGRESO_10.jpgSi la clau dels èxits en el futbol i en la resta de seccions ha estat la coherència i el treball, Laporta va reconèixer que pel que fa al club la clau ha estat l’estabilitat. Va apuntar que l’actual Junta ha deixat el club en les condicions que hauria desitjat abans de ser president del Barça. “El treball i l’esforç és el més important i és l’únic secret que tenim. Es pot tenir talent, però el veritablement important és treballar. Lluitar és la clau. Treballar i lluitar. Estic segur que, d’aquesta Junta, en sortirà un nou lideratge. Ells són els grans valedors d’aquest projecte. Tenen l’ultima paraula. No volem invents. Estem en el millor moment i hem de ser una gran família unida”.

El club presenta el nou organigrama del departament de penyes

Durant el Congrés també es va presentar el nou organigrama del Departament de Penyes el qual compta des de l’1 de setembre amb dues noves incorporacions. Així, Begonya Bori és la coordinadora de la gestió administrativa del departament de penyes i Sergi Cuevas reforçarà la branca d’actes i activitats penyístiques.

Aquestes van ser les novetats sobre el departament de penyes que va presentar el vicepresident primer, Alfons Godall, al Congrés de Penyes de Totana.

Gran èxit de la 32a Trobada Mundial de Penyes
Les peticions, per escrit
El Congrés també va servir per explicar que el Departament de Penyes atendrà, en la mesura del possible, totes les peticions que facin les penyes. Perquè la comunicació entre les penyes i el club sigui la més fluïda possible, el departament demana que totes les sol•licituds, suggeriments i peticions es facin per escrit al correu electrònic de penyes@fcbarcelona.cat. Per contactar telefònicament amb els empleats del Departament de Penyes s’haurà de fer a través del 902.1899.00.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana