Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Entrades per a les penyes pel Barça - Inter


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

08.04.2010 19:01

Entrades per a les penyes pel Barça - Inter

www.fcbarcelona.cat


A continuació us comuniquem com les penyes podeu sol•licitar entrades per a les semifinals de la Lliga de Campions davant de l’Inter de Milà.


Des del divendres 9 d’abril a les 10 h del matí fins al dilluns 12 d’abril a les 19 h, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d’anada de semifinals de la Lliga de Campions que enfrontarà el FC Internazionale i el FC Barcelona, el proper 20 d’abril a les 20.45 hores a Itàlia.
 
FCB-ARSENAL_x65x.JPGEl procés és exclusiu per a penyes actives, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de penyes al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada penya pot fer una única petició.
 
Com és habitual en les darreres temporades en eliminatòries de gran demanda, el 80% del total de les entrades disponibles per part del FC Barcelona es destinaran als socis (3.200) i les penyes (800), i un 20% seran per als patrocinadors i els compromisos institucionals i esportius del club (1.000).
 
Repartiment i assignació d’entrades, el 13 d’abril
 
Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. El proper 13 d’abril el club comunicarà a les penyes l'assignació, el procés per a la recollida i pagament de les entrades.
 
La inscripció al formulari es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada. En el moment de fer la inscripció, es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
 
Per sol·licitar entrades pel partit d’anada a Milà fes clic aqui.
 
Viatge a Milà (Itàlia)
 
El club posa a disposició de totes les penyes la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda el mateix dia del partit i tornar al finalitzar el matx, amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges.
 
Partit de tornada. 28 d’abril 20.45 hores. FC Barcelona – FC Internazionale
 
Per sol·licitar entrades, caldrà enviar un correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat abans del dia 20 d’abril a les 19:00 h. El FC Barcelona efectuarà el repartiment segons disponibilitat. 
 
Foto: Miguel Ruiz
Foto: Miguel Ruiz


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana