Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Recepció a la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

12.02.2009 15:58

Recepció a la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona va oferir una recepció a la Sala París del Camp Nou a la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes demostrant, una vegada més, que el club està al capdavant en valors com la igualtat i la tolerància.


La Sala París va viure el 8 de febrer passat una jornada històrica. Per primera vegada el FC Barcelona oferia una recepció a un col·lectiu de gais i lesbianes. I és que també és la primera penya d’aquest penyas_05.jpgcol·lectiu a la Lliga espanyola.
 
Aquests actes van estar emmarcats en el celebrat a Barcelona durant tot el cap de setmana i on es van debatre temes contra la discriminació entre aficionats gais i lesbianes de diversos clubs de futbol europeus com el Bayern de Munic, Colònia, Hertha Berlín, Saint Pauli, Karlsruhe, Mainz, Berna, Aston Villa, Manchester United i Bradfort City.
 
Presència de nombroses autoritats
 
Josep Ribes, president de la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes, va qualificar de moment històric aquest acte i va presentar les diferents autoritats convidades. Entre els assistents, cal destacar que van assistir Carme Porta, secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat; Joaquim Mestre, regidor de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona; Lluís Monge, Federació de Municipis; Jordi Petit, exsecretari de la International Lesbian and Gay Association i penyas_18.jpgTanja Walther-Arens, membre de la FARE (Football Against Racism in Europe) i de la Federació Europea d’Esports de Gais i Lesbianes.
 
El FC Barcelona va estar representat pels directius Albert Perrín, Xavier Bagués, Patrick Auset i Jordi Torrent i també hi va assistir, la síndica del soci, Magda Oranich. Bagués va donar la benvinguda als penyistes presents i va convidar-los a gaudir d’aquell moment, ja que “la inauguració de l’escut a l’Estadi és un dels moments més emotius que hi ha per a una penya”. Acte al qual hi van assistir posteriorment.
 
Inauguració de l’escut de la penya
 
La inauguració de l’escut de la penya a l’estadi del Camp Nou va constituir el tancament de tot un seguit d’actes reivindicatius a favor de la igualtat i en contra de la penyas_31.jpgdiscriminació al món del futbol en particular i a la societat en general.
 
La directiva de la Comissió Social, Elvira Pou, va ser l’amfitriona d’un acte molt emotiu en què els aplaudiments van ser els protagonistes durant una bona estona. Hi havia raons de sobres, després de gairebé dos anys funcionant com a penya oficial del FC Barcelona, la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes deixava la seva empremta a la casa de tots els barcelonistes.
Recepció a la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes
La PB Xente Culé també va inaugurar
La Peña Barcelonista Xente Culé amb el seu president, Xose Lluís Suárez, al capdavant va inaugurar el seu escut abans del partit amb l’Sporting de Gijón. Al voltant de cinquanta barcelonistes de la penya van viatjar des d’Avilès per assistir a aquest acte on la directiva de la Comissió Social, Elvira Pou, va fer la seva inauguració.   


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana