Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Galicia, at the centre of Barça support


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

13.06.2007 12:27

Galícia, centre del barcelonisme

www.fcbarcelona.cat


Galícia va viure la seva festa més blaugrana de l'any a la població de Monforte de Lemos (Ourense). Un any més les penyes gallegues van conviure en germanor en unes jornades que van ser tot un èxit d'organització i participació.


Organitzada per la Penya Barcelonista Val de Lemos de Monforte de Lemos, que presideix José Luis Campos, es va celebrar, el 9 i 10 de juny, la XVII Xuntanza de Penyes Barcelonistes de Galícia, en la qual el FC Barcelona va estar representat per Josep Ignaci Macià i Martín Martínez, ambdós directius de la Comissió Social, Enric Masip, l'equip de l'Agrupació Barça Veterans, i Francisco de Castro, delegat del Consell Consultiu de Penyes de Galícia, a la qual van assistir uns 250 penyistes i 14 penyes.

Col•loqui sobre l'actualitat blaugrana

130607_sopar2penyes.JPGL'esdeveniment, moderat per Luis Conde, vicepresident de la Penya Barcelonista Val de Lemos, va començar dissabte amb un col•loqui en el qual va intervenir la representació barcelonista i ‘Lobo' Carrasco, exjugador del FC Barcelona. En aquest col•loqui es va valorar molt positivament el treball de Frank Rijkaard, considerant “humà” que hagi pogut haver eventuals “frecs” entre els jugadors per la tensió a la que han estat sotmesos tota la temporada.

El sopar de l'esperança

El sopar de gala amb el qual s'obria la Xuntanza i en la qual es van lliurar els Premis Barça Galícia va estar presidida per la tristesa que en la gran família barcelonista gallega va produir els resultats dels partits disputats al Camp Nou i La Romareda, si bé en els discursos va quedar palesa la il•lusió que mentre hi ha vida hi ha esperança i que en l’última jornada de Lliga es pot produir un gir a favor del Barça.

Josep Ignaci Macià va saludar els assistents a aquest sopar en nom de Joan Laporta, president del FC Barcelona, del qual era portador d'un missatge dirigit a tots els barcelonistes gallecs, als quals exhortava a aprofundir en el sentiment barcelonista i mantenir la confiança en el projecte que lidera, subratllant que calia pensar en positiu “perquè encara podem ser campions”. Macià va explicar el projecte social del club, destacant la importància del conveni amb L'UNICEF pel que significa en el programa d'ajuda als nens més desafavorits i en la dimensió social del club barcelonista. Així mateix, va agrair al Concello de Monforte la seva col•laboració. Martín Martínez va demanar suport “i confiança a la Junta Directiva que presideix Joan Laporta, del qual us transmeto una salutació, així com del vicepresident Alfons Godall”. Francisco De Castro, delegat de les Penyes Barcelonistes de Galícia, va destacar “la maduresa de la Penya Barcelonista Val, que en només quatre anys de vida ha estat capaç d'organitzar magníficament la Xuntanza”.

Els Veterans, atracció de la Xuntanza

130607_partitpenyes.JPGEls veterans del Barça van ser l'atracció de la Xuntanza. Es van enfrontar en un emocionant partit als veterans de l‘AD Monforte, als quals van vèncer per 1-4, amb gols d'Enric Masip, Luis Címbranos, Priego i Rebollo. El gol local el va aconseguir Miguel.

Van assistir catorze penyes

Les nombroses festes locals van impedir que l'assistència fos molt més nombrosa. En total van estar presents catorze penyes: Val de Otea, A. Lama (en fase de constitució), O'Grove, Val de Lemos, Carballiño, Eternos Do Barça d'Ourense, Penya Barcelonista Ferrolana, Penya Barcelonista de Marín, Penya Barcelonista Val de Tena, Penya Barcelonista Lucense, Penya Barcelonista de Padrón, Penya Barcelonista de Santiago de Compostel•la, Penya Barcelonista de Lalín i Penya Barcelonista de Villabalter (Lleó).

Marín, seu de la XVIII Xuntanza

La Penya Barcelonista de Marín (Pontevedra), que presideix Salvador Cerviño, organitzarà la XVIII Xuntanza de Penyes Barcelonistes de Galícia, que se celebrarà al juny de 2008.
Galícia, centre del barcelonisme
Els premis Barça Galícia
Van ser instituïts per la Coordinadora de Penyes Barcelonistes de Galícia per premiar cada any els barcelonistes que més s'hagin distingit cada any en el seu treball a les penyes. Es lliura un per a cada província. Els d'aquest any van recaure en Salvador Cerviño, president de la Penya Barcelonista de Marin (Pontevedra); Agrado González Tejerina, Penya Barcelonista de Santiago de Compostel•la (la Corunya); Manuel Pena, de la Penya Barcelonista De Lugo, i Francisco Javier Núñez Rueda, de la Penya Barcelonista de Carballiño (Ourense).


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana