Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Amb la VISA Barça Penyes, fes realitat el teu somni


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

30.04.2008 12:16

Amb la VISA Barça Penyes, fes realitat el teu somni

www.fcbarcelona.cat


En el marc de la campanya Visa Barça Penyes de La Caixa, un nou avantatge associat a l’oferta esmentada s'acaba de presentar a totes les penyes del FC Barcelona. Ni més ni menys que el somni de tot culer.


Tots els titulars de la targeta Visa Barça Penyes de La Caixa tenen l'oportunitat d'optar a jugar un partit en el mateix Camp Nou.

La temporada passada, 50 “titulars” ja van fer el seu somni realitat. Ara et toca a tu. A partir d'aquest any, també els penyistes del Barça que sigueu titulars de la Visa Barça Penyes us incorporeu al grup de privilegiats que poden gaudir de la màgia de la gespa del Camp Nou.

Informa't aquí i no deixis escapar cap d'aquestes dues oportunitats: jugar al Camp Nou i disposar de la nova Visa Barça Penyes.

Les penyes sempre guanyen amb La Caixa

visa11OK.jpgLa Caixa, en col•laboració amb el FC Barcelona i el Consell Consultiu de Penyes, ofereix la primera Targeta Visa Barça Penyes, amb avantatges exclusius per a tots els penyistes.

A més, ara i fins al 30 de juny, La Caixa regalarà 30 euros als penyistes que activin la targeta. 15 euros per al penyista i 15 per a la penya.

Des del 19 de febrer s'està enviant un lot promocional Visa Barça Penyes a tots els presidents de les penyes d'àmbit estatal. Aquest lot promocional consta, d'una banda, de material dirigit al president: una carta de presentació juntament amb una targeta personalitzada i preactivada, i un fullet explicatiu sobre com activar-la. D' altra banda, el president també rebrà una caixa amb tot el material necessari perquè pugui donar a conèixer la promoció entre els seus penyistes: un full d'instruccions, fullets de sol•licituds de targetes per als penyistes i una samarreta promocional de regal per penjar a la seu de la penya.

Avantatges de la Visa Barça Penyes

Els penyistes que activin la targeta Visa Barça Penyes disposaran d'avantatges exclusius com:

- Quota gratuïta amb una compra mínima anual.

- No costa res beneficiar-se de la targeta, ja que la quota del primer any és gratuïta, i la del segon any també ho és, si es fan compres per un valor superior a 1.500 euros. Si vostè és soci del Barça, la quota és gratuïta a partir del segon any, fent només una compra a l'any.

- Disseny exclusiu de la targeta Visa Barça. El president de cada penya disposarà d'una targeta amb una imatge exclusiva i els penyistes podran escollir entre tres imatges de targetes.

- Punts Estrella intercanviables pels regals dels catàlegs vigents.

- No fa falta canviar de banc o de caixa. Els pagaments es poden domiciliar a l'entitat financera habitual del penyista.

- Es pot pagar la quota de soci del club, així com qualsevol altre càrrec emès pel FC Barcelona, en tres còmodes mensualitats, sense interessos.
Amb la VISA Barça Penyes, fes realitat el teu somni
Sol•licita aquí la teva Visa Barça Penyes
Descarrega’t aquí el full de sol•licitud i una vegada omplerta lliura-la a qualsevol oficina de La Caixa. I a més, aquest any amb la Visa Barça Penyes podràs fer el teu somni realitat: jugar al Camp Nou.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana