Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Mirades Solidàries”, un exemple a seguir


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

14.05.2008 13:02

“Mirades Solidàries”, un exemple a seguir

www.fcbarcelona.cat


La Penya Blaugrana de Santa Oliva (Tarragona) ha presentat el llibre “Mirades Solidàries”, un volum que vincula l’esport amb la solidaritat. L’obra ja és a la venda i els beneficis es destinaran a la Fundació FC Barcelona.


PBSO_Mirades_Solidaries_x78x.JPGLa Penya Blaugrana de Santa Oliva ha volgut aportar el seu gra de sorra al “Més que un club”. I ho ha fet per la porta gran, amb una iniciativa literària en què s’ha vinculat a tot aquest poble tarragoní. “Mirades Solidàries” és un llibre en el qual, des dels integrants de la penya fins als alumnes de l’escola del poble, han expressat a través de textos i dibuixos els seus sentiments envers l’esport i la solidaritat.

El llibre està prologat per l’alcaldessa de la localitat, Cristina Carreras, i per Joan Laporta, president del FC Barcelona, que també ha participat en la presentació del llibre al local cultural de Santa Oliva. Laporta ha felicitat la penya i ha destacat: “Els barcelonistes tenim la responsabilitat d’engegar iniciatives com aquesta”.

Segons Josep Ma. Prats, president de la Penya Barcelonista Santa Oliva, “el llibre també ha nascut per recolzar el foment de la lectura i tots els beneficis de les vendes aniran destinats íntegrament a la Fundació FC Barcelona”.
“Mirades Solidàries”, un exemple a seguir


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana