Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Com inscriure’s a la Trobada?


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

13.03.2008 11:19

Com inscriure’s a la Trobada?

www.fcbarcelona.cat


Els darrers dies s’han conegut algunes novetats sobre la inscripció i els preus en els diferents esdeveniments de la Trobada.


Entre aquestes novetats hi ha les següents:

-L’organització té previst donar dos tiquets gratuïts per a l’Esmorzar de Benvinguda, que se celebrarà a l’esplanada del Camp Nou dissabte al matí, a cada penya que assisteixi als actes. Per a la resta dels membres de la penya el preu serà de 3 euros.
-El dinar de dissabte al Parc de les Planes tindrà un cost de 10 euros. Aquest dinar serà servit a taula i constarà de dos plats, postres i beguda.
-S’ha previst un menú infantil per al Dinar de Gala de diumenge a un preu de 18 euros.

Perquè les penyes us pugueu inscriure a la Trobada heu de descarregar-vos el full d’inscripció aquí . Després heu d’enviar aquest full emplenat al número de fax 93 3332507. L’empresa Delfin Group és l’encarregada de gestionar les inscripcions i posa un telèfon a disposició dels penyistes per a qualsevol dubte que tingueu sobre aquest tema. El número és el següent: 93 4487172.

Més informació

D’aquí a uns dies totes les penyes oficials del FC Barcelona rebreu tota la informació de la Trobada i el full d’inscripció amb aquestes novetats per correu ordinari. A més, podeu obtenir més informació visitant el lloc web del FC Barcelona, en què apareixen les darreres notícies sobre la Trobada, i també al web de la Penya Barcelonista Collblanc-Torrassa ( http://www.pbcollblanc.com/ ).
Com inscriure’s a la Trobada?


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana