Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Borràs: "L'Hospitalet espera a les penyes"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.03.2008 15:46

Borràs: "L'Hospitalet espera a les penyes"

www.fcbarcelona.cat


El directiu de l’Àrea Social i responsable de les penyes blaugranes ha destacat la il·lusió amb què la ciutat de l’Hospitalet espera als penyistes en la imminent trobada mundial.


El directiu de l’Àrea Social, Jacint Borràs ha explicat com tant la ciutat de l’Hospitalet com el FC Barcelona s’estan preparant per viure la propera Trobada Mundial de Penyes.

El 5 i 6 d’abril seran dues jornades intenses de barcelonisme a l’Hospitalet de Llobregat, seu de la cita. S’hi celebrarà la XXXI Trobada Mundial i amb un element característic: a poca distància del Camp Nou.

Moment especial

BORRAS_2.jpg“L’Hospitalet presentava el millor projecte. Una trobada mundial de penyes ho comparo com si fos el moment en què els fills s’agrupen entorn de la casa pairal”, ha explicat Borràs a Barça TV.

A banda, pel directiu de l’Àrea Social, és una trobada especial per les vinculacions familiars que té amb l’Hospitalet de Llobregat i convida a totes les penyes, sobretot les catalanes- les més properes a l’esdeveniment- a l’Hospitalet. “Els penyistes han de ser conscients que és un acte que la ciutat s’ha organitzat des de la il·lusió i amb els braços oberts. Es trobaran persones; gent amb les mateixes il·lusions. Convido als de més aprop, sobretot a les penyes catalanes a venir", ha subratllat Borràs.


Borràs: “L'Hospitalet espera a les penyes“
Molta gresca a L’Hospitalet
Per la seva banda, Mercè Oller, vicepresidenta de la Penya Collbanc-Torrassa, els organitzadors, ha destacat en el programa, l’entusiasme que ha despertat en el barri de Collblanc i a la ciutat de l’Hospitalet, la Trobada Mundial. “Ho estem vivint amb molta il·lusió, amb moltes ganes i ho estem preparant amb molta cura”, ha reconegut la Mercè.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana