Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes sempre guanyen amb La Caixa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

20.02.2008 10:58

Les penyes sempre guanyen amb La Caixa

www.fcbarcelona.cat


La Caixa, conjuntament amb el FC Barcelona i el Consell Consultiu de Penyes, ofereix la primera targeta Visa Barça Penyes amb avantatges exclusius per a tots els penyistes.


A més, ara i fins al 30 de juny, La Caixa farà un regal de 30 euros als penyistes que activin la targeta: 15 euros per al penyista i 15 per a la penya.

Des del dimarts 19 de febrer s’està enviant un lot promocional Visa Barça Penyes a tots els presidents de les penyes d’àmbit espanyol. Aquest lot promocional consta, per una banda, d’un material adreçat al president: una carta de presentació juntament amb una targeta personalitzada i preactivada i un fulletó explicatiu sobre com activar-la. Per altra banda, el president també rep una capsa amb tot el material necessari perquè pugui estendre la promoció entre els seus penyistes: un full d’instruccions, fulletons de sol·licituds de targetes per als penyistes i una samarreta promocional de regal per penjar a la seu de la penya.

Avantatges de la Visa Barça Penyes

Els penyistes que activin la targeta Visa Barça Penyes disposaran d’avantatges exclusius:

- Quota gratuïta amb una compra mínima anual.

- No costa res beneficiar-se de la targeta, ja que la quota del primer any és gratuïta, i la del segon any també ho és si es fan compres per un valor superior a 1.500 euros. Si s’és soci del Barça, la quota és gratuïta a partir del segon any només fent una compra a l’any.

- Disseny exclusiu de la targeta Visa Barça. El president de cada penya disposarà d’una targeta amb una imatge exclusiva i els penyistes podran escollir entre tres imatges de targetes.

- Punts Estrella bescanviables pels regals dels catàlegs vigents.

- No cal canviar de banc o de caixa. Els pagaments es poden domiciliar a l’entitat financera habitual del penyista.

- Es pot pagar la quota de soci del club, així com qualsevol altre càrrec emès pel FC Barcelona, en tres còmodes mensualitats, sense interessos.
Les penyes sempre guanyen amb La Caixa
Més informació
El FC Barcelona i La Caixa esperen que aquesta iniciativa sigui de gran interès per a tot el moviment penyístic. Per obtenir més informació sobre aquesta promoció podeu fer clic aquí, consultar la secció penyes del lloc web oficial del FC Barcelona (www.fcbarcelona.cat) o bé trucar al telèfon d’atenció de La Caixa (902 22 26 49).


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana