Golejada per començar l’OK Lliga (7-2)

Hoquei patins

23.10.2011 14:32

El Barça debuta amb victòria a l’OK Lliga. Els de Gaby Cairo s’han estrenat golejant el CP Monjos. Panadero (2), Gual (2), Reinaldo (2) i un darrer de Marc Julià han estat els realitzadors en la primera jornada del campionat.

La fitxa del partit

FC BARCELONA, 7
CP MONJOS, 2

FC Barcelona (3+4):
Egurrola, Ordeig, Panadero (2), Torra, Reinaldo (2) –cinc inicial– Gual (2), Borregán, Julià (1).

CP Monjos (1+1): De Moya, Ros, Brichs (1), Moreno (1), Cáceres –cinc inicial– Martí, Ferrer.

Gols: 1-0, Panadero, min 3; 1-1, Moreno, min 5; 2-1, Gual, min 14; 3-1, Reinaldo, min 17; 4-1, Panadero, min 32; 5-1, Reinaldo, min 36; 6-1, Gual, min 40; 6-2, Brichs, min 45, i 7-2, Julià, min 50.

Targetes blaves: Ferrer (MON).

Àrbitres: Molina i Gómez.

2011-10-23_FCB_HOCKEY_PATINES_-_CP_MONJOS_001.jpgEl teló de l’OK Lliga s’ha aixecat amb el triomf del Barça de Gaby Cairo. Ho ha fet amb set gols contra el CP Monjos, un equip que tot just acaba de pujar a la màxima categoria. En un partit de tu a tu, i força distret, amb accions d’atac durant els 50 minuts, els blaugranes han sabut controlar-lo i marcar les diferències.

Amb el passadís al campió de la Supercopa per part dels Monjos i l’oferiment del trofeu a l’afició del Palau per part del Barça ha arrencat l’OK Lliga. El Palau també ha volgut estrenar-se amb una bona entrada, ara bé, equitativa pel que fa a la repartició d’aficions.

Atrevits

A la pista els dos equips han volgut agradar. El Barça ha buscat la velocitat per treure avantatges, i en tres minuts Sergi Panadero ha marcat el primer gol. Però el CP Monjos –que acaba de pujar però té una plantilla de jugadors veterans i avesats a mil i una batalles a l’OK Lliga– ha respost amb el mateix argument. Els contraatacs a banda i banda han propiciat que els de Toni Aranda empatessin dos minuts després.

Els patins han tret espurnes sobre el parquet per la intensitat del joc. Els visitants han mantingut el pols i s’han trobat a milímetres d’avançar-se. Afortunadament, però, Egurrola ho ha impedit, i d’un possible 1-2, ha arribat el 2-1. El Barça ha provat el xut i Marc Gual ha tingut la fortuna d’empalar i culminar l’enèsima transició.

Evidenciant ja el pas del temps i el cansament pel ritme de partit, Borja Ferrer ha comès falta sobre Marc Torra, que ha suposat targeta blava per al jugador visitant i falta directa ben executada per Reinaldo García per deixar el 3-1 al descans.

Quatre gols més per marcar les diferències

2011-10-23_FCB_HOCKEY_PATINES_-_CP_MONJOS_020.jpgAls cinc minuts de la represa, els àrbitres han sancionat amb penal una empenta de Panadero sobre Ros, però Xavi Brichs s’ha trobat amb un excel·lent Egurrola que, a més d’aturar el llançament, també ha pogut desviar el refús a continuació.

Els blaugranes no han afluixat i, en una acció començada des de la porteria, Pana ha sabut treure la pilota per iniciar una triangulació en què han participat els altres tres jugadors (Ordeig, Gual i Torra) i que ha acabat amb el gol de Panadero amb un llançament col·locadet des de la banda esquerra.

El cinquè ha estat de Reinaldo García. L’argentí és l’especialista en les accions a pilota aturada. I Nalo ha encertat un altre cop en la falta directa que ha disposat el Barça.

Quan faltaven 10 minuts per al final, Ros ha tingut l’opció d’escurçar el desavantatge de falta directa per la desena falta local, però no ha pogut marcar ni en aquesta ocasió ni després amb una altra directa llançada per Moreno. En canvi, Gual –que havia rebut un cop minuts abans i  que ha hagut de ser atès pel metge per un tall a la boca– ha tornat a marcar. Ha estat el sisè.

I el setè l’ha convertit el més petit. Marc Julià ha debutat oficialment amb el primer equip marcant el 7-2 definitiu en els darrers segons de partit.

Temporada 11-12