Empat dels de Cairo en el darrer amistós (2-2)

Hoquei patins

16.10.2011 17:52

L’equip d’hoquei patins ha empatat a dos en un partit disputat contra el Blanes a Breda. Aquest ha estat el segon i últim assaig dels blaugranes abans de l’inici oficial de la competició.

FC BARCELONA, 2
SATHER BLANES, 2

FC Barcelona (0-2):
Fernández, Gual, Ordeig (1), Álvarez, Panadero –cinc inicial– Egurrola, Borregán (1), Reinaldo García, Torra.

Sather Blanes (1-1): Llaverola, Selva (1), Kimi Ridaura, Lluís Teixidó, Petxi Armengol –cinc inicial– Àlex Ridaura, Grasas, Selva (1).

Gols: 0-1, Grasas, min 10; 1-1, Borregán, min 35; 2-1, Ordeig, min 40, i 2-2, Selva, min 45.

Després d’una setmana intensa de treball al Muntanyà i jugant el segon partit en tres dies, el nou Barça de Gaby Cairo ha avaluat el seu potencial contra un equip de l’OK Lliga com és el Blanes.

Ha estat a Breda on els blaugranes i els blanencs han gaudit sobre la pista. El Barça ha començat el primer període amb molta intensitat, però el cansament que portaven tots els jugadors a causa del Mundial s’ha notat. Sergi Panadero ha tingut la primera oportunitat per marcar de falta directa.

Quan faltaven deu minuts per a la mitja part, el Blanes ha inaugurat el marcador amb un gol de Joan Grasas. En l’últim minut, el nou fitxatge blaugrana, Pablo Álvarez, ha enviat la pilota al pal. Durant la primera part s’ha fet palès el fet que als blaugranes encara els falta rodatge, ja que han fallat moltes passades i no han estat encertats de cara a porteria. Després del partit, Gaby ha explicat que “hem treballat molt bé en defensa, i, per tant, és un molt bon assaig per a la final de divendres”, deia fent referència a la Supercopa que disputaran contra el Reus.

Arriben els gols blaugrana

En el segon període el Barça ha disposat de més ocasions, però el porter del Blanes, Jaume Llaverola, ha aturat tots els contraatacs blaugrana. Tot i això,, en el minut deu, el capità, Alberto Borregán ha aconseguit l’empat, i, en el quinze, Mia Ordeig ha marcat de falta el segon gol blaugrana.

Quan restaven cinc minuts per al final, Jepi Selva, de falta directa, ha establert l’empat a dos definitiu. Alberto Borregán i Reinaldo han pogut ampliar el resultat amb dos penals, però el marcador ja no s’ha mogut. El capità ha reconegut que els jugadors “estem una mica carregats, però és positiu perquè tenim molt bona sintonia tots els que hem anat al Mundial. Estem treballant les noves tàctiques del Gaby [Cairo]. Estem molt compenetrats”.

D’altra banda, Xavi Barroso ha debutat amb el primer equip. Barroso ha assegurat que està “amb plena confiança i espero que em donin més oportunitats i les pugui aprofitar”. El jugador blaugrana també creu que l’equip està cansat, però “som un equip molt fort i ara volem aconseguir el títol del divendres”.

Temporada 11-12