Escull superat (5-2)

Hoquei patins

14.12.2010 22:26

El Barça Sorli Discau havia de guanyar l’Alcoi, un partit que s’havia convertit en la primera gran prova dels blaugranes després de caure contra el Reus. L’equip no ha estat còmode però ha obtingut el que buscava.

Els tres punts que volia el primer equip d’hoquei patins de la cita contra l’Enrile PAS Alcoi s’han obtingut. Els homes de Ferran Pujalte han jugat tensos, sobretot els primers 25 minuts, en què han xutat però no han tingut encert. Al segon temps ha aparegut un Barça més entonat. Quatre gols de Reinaldo García i un més, el primer, d’Alberto Borregán han donat el triomf, que era el que es buscava.

Molt per millorar

2010-12-14_FCB_-_ENRILE_PAS_ALCOY_004.jpgLa tensió ha estat la companya del primer temps per als blaugranes. Les ganes de fer-ho bé han provocat uns 25 minuts travats, sense moments brillants, tot i que els jugadors no s’han encongit. Alberto Borregán intentava encomanar alegria i ha disposat d’alguna ocasió clara, que ha acabat sense recompensa. L’Alcoi també s’ha contagiat d’aquesta dinàmica i Sergi Fernández no ha patit gaire, a excepció d’un parell de contracops que l’Alcoi mateix no ha pogut ni culminar.

La mala notícia ha estat la lesió de Sergi Panadero. El jugador ha rebut un cop a la cama que l’ha obligat a no tornar a jugar. Demà li faran més proves per conèixer l’abast real.

El capità activa l’equip

L’ensopida primera part ha passat a la història afortunadament i el segon temps ja ha arrencat amb altres vibracions.

No han passat ni dos minuts de la represa i Alberto Borregán ha marcat l’1-0, un gol amb un missatge ben explícit: tornar a recuperar l’instint de campió. I el crit amb què ha celebrat la diana ha estat un autèntic manifest d’intencions.

Però quatre minuts després Beto ha enganxat amb l’estic un jugador de l’Alcoi i ha vist la blava. La falta directa, llançada per Toni Pérez, l’ha desviada amb el peu Sergi Fernández.

2010-12-14_FCB_-_ENRILE_PAS_ALCOY_015.jpgI a continuació els de Diego Mir han sumat la desena falta d’equip. Reinaldo García, com ja va fer contra el Reus, ha tornat a marcar. Amb el 2-0 l’àurea de tranquil·litat ha començat a aparèixer.

Fins que l’Alcoi s’ha trobat amb un gol de cara. En una transició ofensiva Cristian Santiago ha creuat el xut i ha estat el 2-1.

Encara faltaven nou minuts i escaig de partit, temps suficient perquè els blaugranes intentessin crear més jugades. Reinaldo García ha corregut directe a gol i ha empalat la pilota amb el 3-1.

De l’angoixa a l’alegria

2010-12-14_FCB_-_ENRILE_PAS_ALCOY_012.jpgLa recta final de partit no ha estat fàcil, tot i els dos gols de renda dels locals. I és que la desena falta del Barça ha donat l’oportunitat a l’Alcoi d’ajustar el marcador. Rodero ha provat un xut que ha estat desviat per Sergi Fernández, però els àrbitres l’han fet repetir i, ara sí, Rodero ha marcat el 3-2.

Amb tres minuts encara per jugar, ningú s’ha arronsat. Reinaldo ha disposat ara d’un altre xut de falta (pel segon cicle acomplert de l’Alcoi) i l’argentí ha firmat el seu ‘hat-trick’. Però Nalo ha augmentat el seu compte particular i el de l’equip amb el 5-2, el seu quart gol, 30 segons després. La victòria, i els tres punts, s’han confirmat.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
ENRILE PAS ALCOI, 2

FC Barcelona Sorli Discau (0+5):
Fernández, Ordeig, Panadero, Borregán (1), García (4) –cinc inicial– Páez, Torra i Adroher

Enrile PAS Alcoi (0+2): Navedo, Cancela, Santiago (1), Pérez, García –cinc inicial– París, Candanedo, Rodero (1) i Cañellas

Gols: 1-0, Borregán, min 27; 2-0, García, min 32; 2-1, Santiago, min 40; 3-1, García, min 46; 3-2, Rodero, min 47; 4-2, García, min 47; 5-2, García, min 48

Targetes blaves: Borregán (FCB)

Àrbitres: Gómez i Mariñas