Dos punts es queden a Sant Hipòlit (4-4)

Hoquei patins

06.11.2010 21:27

El Barça Sorli Discau ha sumat un punt de la seva visita a la pista del Voltregà. El començament del partit ha estat important i és que els blaugranes han arrencat amb un 2-0 en contra.

Un mal inici del qual el Voltregà ha tret un rendiment màxim. El 2-0 en menys de cinc minuts ha condicionat un partit en què el Barça Sorli Discau ha hagut de tornar a començar i reaccionar. Ho ha aconseguit. Però, a la represa, un altre gol local ha significat un nou cop. Tot i això, la lluita i el desgast han suposat un repartiment de punts final que, evidentment, no satisfà els blaugranes.

Dues gerres d’aigua freda

L’empenta del Voltregà ha sigut clau per entendre els primers minuts de partit: joventut i il·lusió a parts iguals i un Barça que encara no s’havia posicionat sobre la pista de joc. Així, Juli Anguita (un dels pocs veterans de l’equip) i Romeu han superat Egurrola quan encara no s'havien ni disputat cinc minuts de partit.

La rèplica blaugrana ha estat relativament ràpida. Sergi Panadero i Alberto Borregán han equilibrat l’electrònic i el control del matx ha passat a ser visitant, però sense fortuna en la finalització.

Últims intents de victòria

L’empat a dos ha servit fins al començament del segon temps. Aleshores, ha arribat el 3-2, aconseguit per Romeu en una acció desafortunada per als blaugranes, ja que la pilota ha rebotat i ha acabat al fons de la xarxa d’Aitor Egurrola.

Tot i això, Marc Torra ha marcat l’empat en la recta final del partit. Els blaugranes han disposat d’una falta directa per la desena falta d’equip del Voltregà que Reinaldo García no ha aprofitat.

Sí que ho ha fet l’equip local. Gerard Teixidó ha tornat a avançar el seu equip.

Però, ara més que mai, els jugadors hi han anat a totes i el capità, Borregán, ha clavat el 4-4.

Quan només quedaven cinc minuts i escaig per jugar-se, el Barça Sorli Discau ha hagut de disputar-los amb inferioritat numèrica. Tot i això, els blaugranes s'han llançat a l'atac, però els pals s'han interposat en el camí del triomf. Un altre llast important que ha esvaït les últimes opcions de victòria dels de Pujalte.

CP VOLTREGÀ, 4
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

CP Voltregà (2+2):
Torrelló, Gerard Teixidó, Romeu, Anguita, Grau –cinc inicial– Santi Teixidó, Urbano, Rodríguez.

FC Barcelona Sorli Discau (2+2): Egurrola, Panadero, Adroher, Borregán, Reinaldo –cinc inicial– Ordeig, Páez, Torra.

Gols: 1-0, Anguita, min 1; 2-0, Romeu, min 5; 2-1, Panadero, min 12; 2-2, Borregán, min 17; 3-2, Romeu, min 32; 3-3, Torra, min 39; 4-3, Gerard Teixidó, min 40 i 4-4, Borregán, min 43.

Targeta blava: Reinaldo García (FCB).

Àrbitres: López i Garrote.