Reacció tardana (4-5)

Hoquei patins

16.10.2010 19:32

L’Igualada ha sorprès el Barça Sorli Discau al Palau. Els de l’Anoia sempre han anat per davant en al marcador. Tot i que en els darrers minuts els blaugranes han reaccionat i han intentat remuntar, ja ha estat massa tard.

Primera derrota en l’OK Lliga del Barça Sorli Discau. L’Igualada HC ha estat un equip actiu des del primer fins al darrer minut. Així, els d’Iván Sanz han buscat agafar descol·locat el Barça i ho han aconseguit primer, amb el 0-1, també amb l’1-2 del descans i, en la recta final de l’enfrontament, amb un 2-5 que posava el partit costa amunt. Tot i això, els de Pujalte han reaccionat, però no han tingut temps per aconseguir una autèntica gesta.

2010-10-16_PARTIDO_16.JPGEl partit ha començat amb l’ofrena del títol de l’OK Lliga 2009/10, que ha estat lliurat per Lluís Ferrer, president del Comitè d’Hoquei Patins de la Reial Federació Espanyola de Patinatge.

Començament dinàmic

L’Igualada ha arrencat el partit amb l’empenta que s’esperava. Però, tot i estar avisats, els blaugranes han vist com, en cinc minuts, els d’Iván Sanz han superat Egurrola. Ferran Formatjé ha obert l’electrònic. Però la rectificació local ha estat immediata: jugada culminada per Jordi Adroher dos minuts després i badada del Barça, que ha fet que el capità, Edu Fernández, convertís en un tres i no res l’1-2.

Aquest resultat ha valgut fins al descans. Els dos equips s’han centrat sobre la pista, i els igualadins han reculat, aprofitant l’avantatge del resultat.

L’Igualada, en tromba

2010-10-16_PARTIDO_03.JPGReinaldo García ha empatat el xoc, amb un llançament de penal a la represa. Aquest moment podria haver estat el de la reacció blaugrana. Però, en canvi, ha arribat el bo i millor de l’Igualada. Amb Jaume Llaverola posant en guàrdia i encenent els blaugranes en cada intent d’aproximació a la porteria que provaven, Pelícano, dues vegades, i Formatjé han fet emmudir la banqueta blaugrana. I és que el 2-5 quan faltaven vuit minuts per a la conclusió del matx semblava impossible de capgirar.

El Barça Sorli Discau no s’ha deixat anar. Al contrari. Carlos López s’ha erigit en l’ànima d’un equip que lluitava contra l’Igualada i contra el rellotge. Dos gols de l’argentí han revifat el matx, però la remuntada s’ha quedat a mitges. Quedaven pocs segons i el 4-5, ara sí, ha estat el resultat definitiu.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
IGUALADA HC, 5

FC Barcelona Sorli Discau (1+3):
Egurrola, Páez, Panadero, Adroher (1), Borregán – cinc inicial– Torra, López (2), García (1)

Iguadala HC (2+3): Llaverola, Formatjé (2), Navarro, Fernández (1), Pelícano (2)– cinc inicial– Doncel, Baliu

Gols: 0-1, Formatjé, min 5; 1-1, Adroher, min 7; 1-2, Fernández, min 7; 2-2, García (p), min 29; 2-3, Pelícano, min 34; 2-4, Formatjé, min 39; 2-5, Pelícano, min 43; 3-5, López, min 44; 4-5, López, min 50

Àrbitres: Prades i Mariñas